Radio och inredning!

image

Shit vad tidigt det var i morse!  Jag kände verkligen av att man ställt fram klockan,  jag brukar gå upp vid 0500 men eftersom klockan ställdes fram så var ju klockan i mitt huvud egentligen 0400. Så det kändes kan jag säga.
Ingmar Stenmark kom och gästade oss på Rix morgonzoo i morse och det är första gången som Ingmar är på Rix överhuvudtaget så gissa om jag blev glad att det hände när jag börjat jobba där, så att jag fick chansen att ha honom som gäst tillsammans med Adam och Marko.

image

Efter att ha jobbat och lämnat Kit till Niclas så gick jag ut för att hitta lite möbler till huset. Jag fastnade för den här fåtöljen och skulle gärna vilja köpa två stycken och ha i vardagsrummet, men efter att ha fått reda på att den inte kan levereras förrän i juli så känns det sådär. Så nu ska jag leta vidare!

image

Älskar den här tavlan, den tål också att tänkas på.

image

Men oj en döskalle Den köpte jag faktiskt!

image

Har även beställt dessa lampor som ska hänga i vardagsrummet!

image

Älskar verkligen möblerna på Dis och Kamelo dom är verkligen lite udda.

image

det ska bli så kul att sätta igång med inredningen och imorgon kommer min soffa så då har vi äntligen något att sitta på! Kram L

 1. Ann E skriver:

  Fåtölj Madrid i svart skinn finns att beställa på soffadirekt.se med snabb leverans.

  1. Mia skriver:

   Laila kanske vill ha en originalfåtölj och inte en kopia ”Madrid”.
   En äkta heter ”Barcelona” …men har ju då ett annat pris.
   ”Knoll Studio” skall då vara stämplat i stålet.

 2. Laila. Varför svarar du aldrig på dina läsares frågor?

  1. Helen skriver:

   Ja du 🙂 har du tänkt på att hon jobbar dubbelt, med Rix å Idol och att hon håller på att renovera å flytta in i sitt nya hus. Plus att hon har 2 barn å ta hand om. Jag tycker det är konstigt att hon ens hinner uppdatera bloggen.

   Kramar från ett slaskigt Boden utan sol ida 🙂

  1. Helen skriver:

   Kom på att hon svarar visst på läsares frågor ibland 😉 hon gör väl det när hon hinner 😀

 3. Anna skriver:

  Åh älskar Dis! Köpte två sängbord och lakan där förra veckan 🙂

 4. Mi skriver:

  Men det ursnygga krokodil-matbordet har ni väl kvar – nån av er. Möjligt att det inte får plats förstås?
  Tänk vad man undrar o bryr sig då man följer en blogg hahaha….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..