Trailer inspelning för Let’s dance!

image

Idag har det varit en lång dag, först så var jag på Rix morgonzoo tillsammans med Adam och Marko, och sedan slängde jag mig i bilen för att åka till let’s dance för att spela in Let’s dance 10 års jubileums trailer.

image

Det ska bli väldigt kul att få dansa med Tobias igen,  under dom här sex åren så har vi haft kontakt till och från och vi har båda blivit föräldrar. Mycket har hänt sedan sist kan man säga.

image

image

Träningen sätter igång om en vecka då blir det hårdträning varje dag inför premiären den 8 maj.

image

Den största rädslan är att vara sämre än vad jag var för sex år sedan. Man vill ju iallafall vara lika bra som då. Men tyvärr har jag inte tagit ett enda danssteg på sex år så nu gäller det att träna upp sig fort som tusan, få bort stelheten och komma ihåg alla tusen regler för dom olika danserna.

image

Kram och hoppas ni njutit av solen idag vilket jag själv gärna hade gjort en dag som denna!  Kram L

 1. Hej Laila. Va snygg du e :)). Ja vet ju att du har väldigt roliga jobb men vill ändå säga att sen du har såå mycket i bagaget nu så lyssna på kroppen om den protesterar å ta ett kliv bakåt för man kan bli så jättesjuk annars. Ja sprang in i tegelväggen kan man säga för 12 år sedan har aldrig kunnat börja jobba igen. Fick flytta till landet för lugnets skull. Har en jättestor hjärntrötthet tål nästan inga ljud eller krav eller nått. Hade oxså mycket i bagaget men körde på. Så va väldigt rädd om dig. Kram

 2. Helen skriver:

  Du fixar det där 😉 Å satan va snygg du är 🙂

  Många stora soliga kramar från Boden 😉

 3. Hej Laila !
  Visst klarar du av att dansa igen, du har ju en duktig danspartner. Önskar dej lycka till
  Lyssnade en liten stund på RixFm idag, hörde att Liam fått en STOR Ödla usch fy det hade jag aldrig klarat, du är en otroligt tålig Mor Stor kram till er alla tre …

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..