ANNONS

Trailer inspelning för Let’s dance!

/

image

Idag har det varit en lång dag, först så var jag på Rix morgonzoo tillsammans med Adam och Marko, och sedan slängde jag mig i bilen för att åka till let’s dance för att spela in Let’s dance 10 års jubileums trailer.

image

Det ska bli väldigt kul att få dansa med Tobias igen,  under dom här sex åren så har vi haft kontakt till och från och vi har båda blivit föräldrar. Mycket har hänt sedan sist kan man säga.

image

image

Träningen sätter igång om en vecka då blir det hårdträning varje dag inför premiären den 8 maj.

image

Den största rädslan är att vara sämre än vad jag var för sex år sedan. Man vill ju iallafall vara lika bra som då. Men tyvärr har jag inte tagit ett enda danssteg på sex år så nu gäller det att träna upp sig fort som tusan, få bort stelheten och komma ihåg alla tusen regler för dom olika danserna.

image

Kram och hoppas ni njutit av solen idag vilket jag själv gärna hade gjort en dag som denna!  Kram L

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00