Så trött på Hänt Extra!

Som ni kanske har märkt så har Hänt Extra skrivit en hel del om mig dom senaste åtta månaderna, och det är många gånger som jag har velat ta upp olika påstående här på bloggen och både gett en förklaring eller dementera men istället har jag valt att bita mig i tungan för vad jag än skriver eller säger  så blir det oftast fler rubriker och fler påståenden. För några dagar sedan sökte Hänt Extra mig via min vän och kompanjon Lili Assefa för att fråga om jag hade ett förhållande med en deltagare i Robinson. Jag skrattade och vi svarade att  jag inte ens visste vem personen var och att jag inte ens träffat personen. Vilket vi också svarade på i ett mail till tidningen.

image

Trots den informationen så väljer Hänt Extra att slå på stora trumman och sätta detta på första sidan,  det betyder att det inte spelar någon roll om jag dementerar eller inte för det kommer att tryckas iallafall jag har inget val!! Jag har en son som går i 5 an och som förstår vad som står i tidningarna och han ska inte behöva behöva läsa sånt här skit gång på gång, det är långt över gränsen. I morse blev jag även kontaktad av Robinson deltagaren själv i ett väldigt gulligt mail där han också berättade att han inte blivit kontaktad och att han beklagar det som står eftersom vi inte ens har träffats någon gång och inte känner varandra. Jag måste säga att jag tycker att det är beklagligt att man inte tar ett större ansvar som utgivare.
/L

  1. Hej Laila, lycka till med anmälan mot Aller Media. Med lagarna som finns kommer det ut fantastiskt tryckt material, dock är priset vi får betala att även skräpskrifter ges ut, typ Hänt Extra, där bottenskrapet samlas. Hant.se ges ut periodiskt och har ett utgivningsbevis utfärdat av antingen Patent och registreringsverket eller av myndigheten för radio och tv. Detta behövs eftersom man behöver någon som är juridiskt ansvarig. Bo Liljeberg, ansvarig utgivare för hant.se, har sagt i en intervju att han är en stor beundrare av Hänt Extra. I samma intervju säger han att man ska ha respekt för dem man skriver om. Tror inte det stämmer. Ser fram emot fortsättningen på anmälan. Tror på dig!

  2. Om du vill veta vad som står i lagen så kanske du ska läsa lagboken!

  3. Försök hålla huvudet högt, Laila.

  4. Alltså Hänt Extra *ler ironiskt och ruskar på huvudet* Ingen intelligent människa som är vid sunda vätskor kan ta eländet på allvar. Min reaktion på deras s.k ”rubriker”: *Flinar ironiskt och tänker: ”Ja eller hur” och går vidare*

  5. Sådana här tidningar har inget som helst existensberättigande. Nada! Ut med skiten! De finns för att folk köper dem, men jag begriper inte att en enda människa i något enda syfta vill lägga ett enda öre på sådant här. Helt obegripligt. Tidningar typ den här ska tigas ihjäl så kanske de med tiden försvinner. Patetiska är de. Så då dumma att de inte begriper att de gräver egen grav. Urk!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..