ChaChaCha!

image

Som ni såg igår så gjorde jag ett inlägg om mitt nya vita vin Chachacha som jag lanserat den 17 april.  Jag bestämde mig för att göra ett vitt vin för att det var så många som efterlyste just ett vitt vin efter att ha gillat mitt röda vin Ruby zin så mycket.  Och som ni ser så har jag nu äntligen gjort det.

image

Jag är grymt nöjd med designen och formatet på miniboxen. Jag gjorde boxen lite mindre den här gången. Den rymmer 2 liter och tanken är att det ska vara lite enklare att ta med sig den om man tex ska på en picknick  eller någon fest.

image

ChaChaCha Chardonnay är ett amerikanskt lätt mingelvin och det passar utmärkt till vårens och sommarens lättare rätter, jag skulle nog beskriva det som fruktigt, fylligt, mjukt, rund och med en karaktär av mogna äpplen och tropisk frukt
Kram L

  1. Nicole skriver:

    Vart tog Chachacha vägen? Det var ju fantastiskt gott!

  2. Vart får jag tag på den underbara klänningen ?tacksam för svar ❤️: Liza

  3. Spännande, jag ska absolut prova vinet när tillfälle ges. Det är sällan jag dricker vitt vin men ibland passar det bäst.

  4. Hej ! Du MÅSTE svara på detta ! 🙂 Din hy ser mycket fräschare ut senare tid. Har du gjort något? I så fall vad? Använder nya produkter eller annat? Tack!

  5. Klarar tyvärr inte av vitt vin 🙁 men stort lycka till & en riktigt snygg box 🙂
    Kram Lotta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..