ANNONS

Recension av Philips Lumea Sc2008

/

IMG_6382

Publicerat av: Linda Clarenbring

Fri från oönskad hårväxt innan sommaren? Ja, med PhilipsLumea Precision Plus SC2008 så var det inga problem!
Jag har nu i drygt 8 veckor testat hårborttagning med IPL för hemmabruk och är glad att kunna säga att det fungerade över förväntan.
Metoden är enkel till skillnad från t ex epilering, vaxning och rakning där du drar upp hårrötterna eller skär av håret fungerar detta på så sätt att du sänder skonsamma ljuspulseringar ned i hårsäcken. Resultatet blir att hårstrået lossnar naturligt och håråterväxt förhindras.
Med Philips Lumea IPL slipper du också röda, irriterade hårsäckar och inåtväxta hårstrån som man lätt kan få av vaxning eller epilering.
På vissa ställen kan det vara lite mer känsligt och då det blir väldigt varmt när du skjuter av och det sticka till något. Man blir varken röd eller flammig efter behandling, det enda jag upplevde på benen var att de kändes något torra efter behandlingen.

IMG_6385

Såhär tyckte jag: 

Redan efter andra behandlingen avtog tillväxten av håret på benen! Efter 4 behandlingar hade det nästan helt slutat växa.
På benen upplevde jag då och då att det var lite svårt att komma åt. Alla delar av skyddsringen runt lampan måste vara i kontakt med huden och på smalbenet samt runt anklarna får man vinkla den ett par gånger innan man hittar rätt så lampan lyser grönt och du kan skjuta av.
Att ta sig igenom båda benen tog ca 10 minuter.
Med det resultatet på benen bestämde jag mig för att även prova bikinilinjen. Även där med mycket bra resultat efter bara två behandlingar.
Extra plus: Den är otroligt smidig att ta med sig, lätt och förpackas i ett fodral där du även har laddaren och rengöringsduken.
Instruktionerna var enkla. Jag kollade upp vilken styrka som passar för min hudtyp och färg på hår. Effekt 4-5 passar för mig som är mörkblond och mellanbrun.
Starta apparaten och ställ in den på önskad, den är redo att börja använda direkt.

Lumea Precision Plus intensitet

Det enda jag glömde bort i all hast när jag ville sätta igång var att den måste laddas. Första laddningen tog ca 2 timmar. Sen kan det vara bra att ta som rutin att ladda upp den varje gång efter att du är klar. Vid två tillfällen hann jag bara göra ena benet och fick sen sitta och vänta medan den laddades innan jag kunde börja med ben nummer två.

IPL-behandlingar gjordes till en början endast på salong men i samarbete med hudforskare och dermatologer har Philips tagit fram Lumea-sortimentet som gör det möjligt att, på ett säkert sätt, få hårfri hud genom IPL även hemma.
Så, vill du slippa passa tider och leta reda på närmaste salong så är detta ett utmärkt alternativ!

Erbjudande!

Till alla er som gärna vill prova IPL hemma får du nu 100 kr rabatt hos Webbhallen på två olika modeller. Philips Lumea SC1981 och SC1991
Erbjudandet gäller f r om 2015-05-06 till 2015-05-20

För att köpa SC1981, följ denna länk
För att köpa SC1991, följ denna länk

Presenteras i samarbete med Philips Lumea

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00