Skön helg med killarna!

image

Det har varit en grym helg med killarna, det är riktigt skönt att bara få vara ibland. Gå långa promenader, fika och pyssla i trädgården.

image

Igår klippte jag gräsmattan och eftersom jag inte hade en kantklippare  så klippte  jag  allt för hand med en vanlig sax!  Det tog tid men resultatet blev kalas.

image

image

Jag har ju inte riktigt kommit till rätta än så det är fortfarande rätt  spartanskt.

image

Nu har jag tänkt att ge mig på att baka! Ja ni läser rätt, för ett tag sedan fick jag den här efterrättsboken tillsammans med en burk med ingredienser av min kompis Roy. Han är ta mig tusan bäst på efterrätter  jag älskar allt han gör och sedan så är det ju nästan konstverk som han gör ibland.

image

Igår satt vi fastklistrade vid tv’n och när det blev  klart att det var sverige  som vann så blev det fest här hemma! Jag och Liam jublade  och  Kit  som hade somnat i soffan vaknade till och tittade yrvaket på oss för att sedan lägga sig ner igen och somna om. Jag tyckte att  Måns var klart bäst  så det var extra kul att se att dom flesta i europa tyckte likadant.

image

För någon dag sedan så kom kidsbrandstores  tidning ut med bilder och intervju med mig och Liam om vår gemensamma  kollektion WAY.INK
(we are youngsters) som finns att hitta på www.kidsbrandstore.se
Liam kom till mig för ett år sedan och hade ritat upp lite idéer på kläder  som han ville ta fram. Och som ni vet så älskar jag kreativitet  och sa till Liam att det är självklart att vi ska göra en kollektion med unisex kläder. Och nu är dom äntligen i butik vilket är superkul.

image

Jag vet att det har förekommit en hel del diskussioner här på bloggen i kommentarsfältet, jag är oerhört tacksam för allt stöd jag får och all den härliga energin som dom flesta av er
ger mig här på bloggen, tack för det. Anledningen till att jag oftast  inte kommenterar negativa  kommentarer i kommentarsfältet  är för att jag faktiskt inte orkar sjunka till en sandlådenivå där man ska kasta skit på varandra, jag har betydligt viktigare saker för mig än att lägga ner min tid på människor som har bestämt sig för att hitta fel och har en bestämd  åsikt om mig (för att man tror att man vet allt och kan allt om mig)
Återigen så består mitt liv av mer än det som jag väljer att skriva om här på bloggen. Precis  som alla andra så har jag fantastiska dagar och är glad och lycklig,  men självklart  så händer det även saker i mitt liv som är oerhört jobbiga då jag är ledsen. Men det delar jag med mina närmsta kram L

 1. Anne skriver:

  Det är uppenbart hur allt är. Du går igenom en 40+ kris, tror att är 20.
  Din still dina utmanade klädstilar och inte mindre en ½ gammal kille, som är INGRE än din plastson SUCK!!!
  Avsätt man eller kvinna, det finns en gräns till allt och nej, jag vill inte att min son ska vara ihop med en kvinna som kunde har varit hans mamma. Ni har verkligen ingen utbytt av varandra. JA, kära Laila viss ålder SPELAR ROLL!
  Fråga honom om han såg E.T.
  Vaknar människa och tänk på din son, Det är han som kommer att få höra och må dålig pga DIG!
  Du är en aning patetisk och din blogg SUUUUUUGER!

  1. Anna B skriver:

   *alltså ”anne” vad fan Tro du att DU ha den rätten att skriva så till laila??!! skulle Du VÅGA och SPY galla till laila IRL??!! jag skulle INTE Tro det va!! och vad i tusan vet Du om Lailas söner ta ”ILLA VID” sig som Du skriver ang om Lailas kärlek??!! – TÄNK FÖRST OCH PRATA / SKRIV SEN!!*

 2. Jag gillar dig Laila!:) Verkligen gillar! Du ger mig inspiration och energi!
  Ville bara säga det!:)

 3. Erika skriver:

  Jag har provat ditt vita vin. Gott och supersnygg design.
  Var stolt över din framgång!

 4. Väldigt bra skrivet! Ha en fortsatt skön dag,kram

 5. Hej
  Blir fint på uteplatsen när du är klar, verkar vara en liten myshörna, jag undrar har du övervåning med balkong? såg att det hängde blommor där och tyckte det var så fint,du får nog införskaffa en gräsklippare annars kommer du inte ha några händer kvar och definitivt ont i fingrarna om du skall klippa för hand med sax. hoppas du skickar fler fina bilder under tiden du bygger upp din uteplats, lite kul att se hur allt utvecklar sig, lycka till med all vad det innebär. Hälsn från ett sol/molnigt Upplands Väsby.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..