Älskar sooool!

image

Tidig morgon 0530 för att vara exakt i hissen upp till Rix morgonzoo.
Jag älskar att vakna på morgonen och det är strålande solsken man blir både pigg och glad.

image

Idag har vi släppt vår fredagsdans video och Tommy gör en fantastisk teckentolkning av låten. Är ni nyfikna så hittar ni den på rixfm.se

image

Mitt helgprojekt blir att ta tag i framsidan och göra den lika fin som jag har gjort på min baksida.

image

Det är en hel del ogräs att ta bort innan jag börjar med att inreda uteplatsen.

image

Vad blir erat helgprojekt? Kram L

PS.
Ni som varit oroliga om jag frågat föräldrarna  till Kits förskola om barnen får vara med på bild här på bloggen så har jag det, så nu kan ni släppa dom negativa tankarna!

 1. Anki skriver:

  Efter en helg med både student (yngsta dottern), sjuk hund och 50-årsfest så bestod mest min dag av att städa, tvätta, plock här inne men även lite ogräsrens. Även lite mys med hundarna (naturligtvis 😉 ) har det hunnits med 😀
  Kram på dig fina Laila från Skåneland

 2. Du är grym Laila! Försök att inte låta bittra negativa människor ta din fantastiska varma energi. Kram

 3. LENA skriver:

  jag har städat , rensat ogräs, solat !!
  stiljustnu.blogg.se

 4. Ett tips ang ditt ogräs. koka upp vatten skållhett, häll på ogräset och det blir mycket lättare att få bort, det är ekologiskt också, man behöver inte handla allt i en butik. lätta knep är bäst, lycka till.

 5. Min helg har hittills bestått av att fira att sommarlovet börjat, besök hos frisören och så födelsedagsfest. Så underbart att få njuta av sol och massor av tid för pojkvännen och att fota till min blogg.

  http://rebecka.for.me/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..