Godmorgon!

image

Godmorgon på er! Det är verkligen tidiga mornar men det är riktigt kul att vara tillbaka tillsammans med Adam och Marko.

image

Igår var det tacokväll hemma, lille kusin  Anton och Tim och Othilia kom tillsammans med Clabbe. Tyvärr så var inte syrran med för hon befinner sig i Kina för Rock by swedens räkning.

image

image

Syrran fick åka på blixtvisit till Kina för att hjälpa till med att hjälpa vår nya fabrik att få koll på höstenskollektion!

image

Vi har suttit på whats app fram till 0200 på nätterna och Linda har skickat bilder på kollektionen som vi har designat för att se om jag är nöjd eller om något ska ändras. Det är inte alltid så lätt att göra sig förstådd när dom inte pratar så bra engelska där borta och oftast så säger dom Yes, Yes  även om dom inte förstår för att dom inte vågar fråga. Men nu har vi löst allt och Linda är på väg hem igen. Nu ska jag göra radio kram L

 1. varför ställer ni frågor till en människa som överhuvudtaget inte bryr sigb

 2. Petra skriver:

  Taco-kvällar blir alltid bra kvällar; )

  Laila, jag vet att du ibland kan skriva och prata en del om sjukdomar osv. Många pratar om cancer som är en FRUKTANSVÄRD sjukdom. Men det finns en form av sjukdom som allt för många inte vågar ta i. Den psykiska ohälsan.

  Det är en sjukdom som växer och som alldeles för många människor dör av. Och jag vill tro att det inte skulle behöva bli så om folk bara vågar börja prata om det, och förstår att de inte är ensamma.

  Jag skriver till dig först, för jag vet att du bryr dig om människor och verkar vara en så fantastiskt varm person.

  Nu är det dags för världen att sluta låtsas som att psykisk ohälsa inte finns. Många är vi som lever med det, och vi är inte sämre människor för det. Vi får kämpa mycket, och det får även dem i vår närvaro göra. Jag berättar utifrån mina egna erfarenheter av att ha levt med denna ohälsa i stort sett hela mitt liv. Och jag vet att jag inte är ensam. Jag ber om att du ger min historia en chans! Mina förhoppningar är att någon kan känna igen sig själv, någon anhörig eller bara få en liten förståelse hur det kan kännas att leva med psykisk ohälsa. Jag heter Petra, och det här är en del av min historia: – (gå till länken, i mitt namn här i kommentaren, för att kunna läsa min historia)
  (Dela gärna)

  Kram på dig Fina Laila, låt solen alltid lysa på dig! All kärlek till dig!

 3. Cissi skriver:

  Vart kan man köpa din tröja/jacka nånstans?

  1. laila skriver:

   Tyvärr i USA!

 4. Nico skriver:

  Hej!
  Ursäkta att jag skriver här men visste var jag annars skulle göra det. Vet du om det finns någonstans man kan köpa parfymen ”You rock”? Älskar den och vill så gärna få fatt i den men hittar den inte någonstans! 🙁

  1. laila skriver:

   Tyvärr så finns den inte att få tag på längre! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..