Tips!

image

Jag tänkte lämna lite tips från www.selectedbylaila.com
Jag har precis fått in fler vinglas, champagneglas och karaffer. Ni är så snabba med att beställa så att jag inte hinner med att producera fram tillräckligt många men nu hoppas jag att det finns tillräckligt.

image

Vi har även fått in ett nytt märke som är grymt bra som heter GlamGlow! Dom har massor av fina produkter men just den här ansiktsmasken är grym och det har dom också fått pris för hos ELLE  beautyawards. Den ger en fantastisk lyster samt förbättrar blodcirkulationen

image

En härligt stickad kofta från dbrand finns både i svart och grått

image

Själv så har jag den både i blått och grått vilket känns skönt nu när hösten närmar sig

image

Kram så länge  L

 1. Annica skriver:

  Jag är en helt vanlig kvinna som följer dig och några till kändisar, eller för den delen bloggkändisar…jag gillar att läsa bloggar och jag bloggar själv. Det jag tycker är så tråkigt i blogg värden är då man struntar i att uppdatera bloggen! I ditt fall så verkar det som om du bloggar för att tjäna pengar på bloggandet och kunna få servera oss läsare din sanning, vilket jag är helt okej med. Jag gillar inte falska spekulationer som ni kändisbloggare får tampas med. Men i ärlighetens namn Laila, så tror jag nog du kan prestera bättre framför tangentbordet för dina fans skull än du gör..!?
  Vi läsare kanske inte borde tycka eller kräva…,men du tjänar ju pengar på oss, så kom igen och uppdatera oftare eller lägg ner din blogg, för bättre än så här kan du!

  Annica.

 2. Jag dricker inte men seriöst, glasen- SÅ jädrans coola * ska in och beställa direkt! * 😛

 3. Men så trist att Niclas inte har bättre förstånd än att han är ihop med wannabee-bruden My fr ‘Ensam mamma’ En labil tjej som inte har alla hästar hemma. Suck.

  1. Vad har den kommentaren att göra HÄR?

  1. tullan skriver:

   alla kan ju inte ha alla hästar hemma Veronica. Skönt att du har det. Det här är Lailas blogg, inte hennes ex? Förväntar du dig svar från Laila? Niclas kan du söka på instagram. Ha en fin dag i solen när du är klar med att spy galla.

  1. Party skriver:

   Hon har i alla fall en riktigt fin stjärt den där My!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..