Bröllop och kalas!

I helgen har det hänt mycket vi har firat Liam i familjen och jag har varit på bröllop!

image

Det var Black tie wedding så långklänning var ett måste, jag lånade en av vår stylist Sara Bidermans klänningar som kommer ifrån kaysenchai.

image

Min vän Anais som jag känt sen barnsben gifte sig och vackrare brud får man leta efter, hon var verkligen så vacker. Jag är så glad för Anais och Nicklas skull och det riktigt lyste om dom båda två

image

image

image

Detta är andra veckan som jag blir tårögd på ett bröllop och det känns fantastiskt att ha fått vara med och dela denna dagen med Anis och Nicklas. Tove Lo sjöng i kyrkan tillsammans med  Anais syster Anabelle det var väldigt fint.

image

Anders var också på plats! Efter vigseln så tog alla gästerna en båt till festplatsen

image

Anais syster Amanda och hennes pojkvän var riktigt snygga i sin smoking och långklänning

image

Väl på plats så serverades det grymt goda välkomstdrinkar och sedan följde en middag och fest!

image

Jag har också firat Liams födelsedag med släkten

image

Förutom mina syskon så kom några vänner till oss också som Liam ville bjuda in

image

image

image

kusinerna Anton och Dexter lekte med svärd.

image

Det har varit en härlig helg med både kalas och bröllop nu är det dax att börja tänka på morgondagen och då är det Rix morronzoo som gäller. Har ni några förslag på några hissar och dissar så får ni gärna skriva det i kommentarsfältet.
Kram L

 1. Anna skriver:

  Hej! Jag slutade röka tack vare ecigg, har fått en underbar hy och är evigt tacksam! Ni som funderar på att sluta röka ska kolla in sidan det är värt ett försök! Köpte mitt Kit på http://www.electrocigarette.se , testa ni lär inte ångra er! Kram 🙂

 2. Engsir skriver:

  Vill gärna tipsa om min nuvarande bloggtävling.
  Är så less på vissa produkter från Glossybox så nu kan ni vinna 12 produkter. Beskriv ert bästa smink/skönhetstips så är ni med i utlottningen.
  Guldtatueringar á la Carolina Gynning, mineralögonskuggor, kroppsglitter, läppglans, nagellack m.m..

  1. Mitt bästa skönhetstips är att le så ofta man kan. Det smittar av sig till andra och man får en massa härliga endorfiner i kroppen, som man blir glad och söt av. Tänk kärleksfullt, det ger en skön känsla och slätar ut rynkorna mellan ögonen. Kram ❤️

 3. Vilken färg är det på plåstren i Afrika?

 4. Ååååh, så vacker du är Laila!!!

  Och nu till en diss.. Jag läste på Facebook idag att svenska plåster är för ljusa, så det anklagas som rasism enligt Sveriges radio..
  Men alltså allvarligt?
  Och nu ber någon som heter Eva Fernvall som är kommunikationsdirektör på Apoteket om ursäkt för att man inte har köpt in plåster som passar mörkhyade personer.
  Oh, but come on…. Jag är absolut inte rasist men jag tycker att detta börjar gå lite överstyr. Hur kan plåster plötsligt bli rasistiskt?

  1. Angie skriver:

   Du förstår verkligen inte det??? Jag gissar att du inte är mörkhyad själv i en värld som har kontrollerats av vita så till den grad att till och med plåster har fått den hudfärgen. Jag är inte rasist MEN????????????

  1. Nej, som sagt. Jag är absolut inte rasist!!!
   Där finns ju genomskinliga plåster att köpa, inte svårare än så.
   Dom ljusa plåsterna har ju funnits hur länge som helst. Så jag förstår inte hur det kan komma nu så plötsligt.
   Precis som att folk tyckte att pepparkakor var rasistiskt för något år sen.. Det har vi ju bakat i hur många år som helst, så varför skulle det plötsligt bli rasistiskt?

   Och åter igen, nej. Jag är INTE rasist, då jag har flera vänner som är utländska.
   Tycker bara att allt detta är löjligt.

  1. Annika skriver:

   Håller helt med dig Emelie,det börjar bli löjligt nu,att ALLT är rasistiskt!

  1. JuliaRo skriver:

   Håller helt med!
   Skulle vi svenska flytta till Afrika skulle nog inte afrikanerna göra ljusa plåster för det osv.
   Dom invandrare vi har i landet iallafall omkring mig fär jag bor är mycket tacksamma för all den hjälp man får i Sverige. Dom har inte gnällt om ljusa plåster…

  1. Håller med dig Emelie. Det börjar gå för långt nu.

  1. Nina skriver:

   Bra där, Emelie!
   Det numera ö-kända ”rasistkortet” dras alltid fram av personer som inte har något vettigt att komma med själva, som ett schysst argument till varför något INTE skulle vara rasistiskt. Då skriker de ”rasist” så slipper de argumentera, det är så det funkar. Ordet rasist har tappat sin innebörd helt, folk använder det i helt fel sammanhang, det har blivit normalt så ingen reagerar knappt längre.
   Så klart det inte är rasistiskt! Sen vet jag att det ofta är vita/svenskar/infödda som gillar att söka uppmärksamhet i media mm, som påkallar det ”rasistiska” i div. saker, de vill känna sig duktiga och törstar efter inbördes beundran från andra rasist-sökare. Det är liksom deras livsluft att hålla på så!

 5. Väldigt fin klänning, men totalt fel färg på dig. Du försvinner in i det beige – allt blir beige.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..