Rixfm festival!

image

Just nu är jag  Marko och Adam ute på Rixfm festival och det är fullt ös!

image

Kit och Liam har varit med backstage

image

image

Det har verkligen varit mycket folk och bra artister, bla Darin, years &years, Molly, Mariette, Albin, Danni,
Anton Evald och många andra.

image

Vi i Rix morronzoo sköter presentationen för varje artist

image

Det har varit grymt kul och det har varit 10.000 i publiken vilket är kul. Imorgon bär det av till  Malmö  och Göteborg

image

Nu är det verkligen countdown tills idol börjar. Måndag den 17 augusti kl 20.00 på tv 4 drar cirkusen igång och som sagt det blir vårt sista år som jury. Kram L

 1. Leander skriver:

  Laila,
  Du är den vackraste och coolaste kvinna vi har i Sverige. Älskar att lyssna på dig om mornarna på radion. Så naturlig, härlig och ett underbart skratt som får mig att må bra hela dagen. Mina goda vänner anser också att du är den mest intressanta kvinnan som finns i vårt land. Middag? Du har min mejladress. Varma kramar

 2. jag skriver:

  Haha, verkar som att Kit verkar vara inne i en motvallsperiod just nu, (trotsåldern)? Lilla gubben, det går över som tur är! Brukar påminna min 14åring inimellan om hur det var! Han kan inte minnas eller alls förstå ens att han skulle krånglat på det viset en gång i tiden, det är väl faser man måste ta sig igenom för att växa som mänska, men det kan vara nervpåfrestande medans det pågår….
  Ha en bra helg i sommarvärmen hursom!
  Guud vad jag längtar efter IDOL, ska bli spännande att se!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..