Godmorgon!

Idag är jag hemma och är sjuk, och det är det sista som jag har tid med just nu! Dels så har jag ju radio varje morgon och den här veckan så är det ju formexmässan i Älvsjö. Vi är på plats med Rock by sweden och jag borde ju vara där själv men kan inte idag. Förhoppningsvis så kommer jag att kunna vara på plats imorgon istället.

image

Vi visar upp flera av våra höstnyheter men tyvärr inte allt för det är fortfarande en massa fina smycken som inte hunnit komma än. Ta gärna en sväng förbi vår monter A26:29

image

Nu ska jag äta en sen frukost med Liam innan han drar iväg till sina kompisar. Det är ju sista veckan innan skolan börjar så det gäller att passa på att hänga med polarna så mycket man kan innan allvaret börjar.  Liam ska ju börja i 6:an och då byter man till en ny skola och får delvis nya klasskamrater så det är ju lite spännande, sedan så är det ju första året som han får betyg och bara det är ju nervöst! Den skolan som Liam ska börja i har engelska som inriktning vilket innebär att mycket av undervisningen sker på engelska vilket är kalas då Liam är halvamerikan och har varit tvåspråkig sedan han började prata.  Kram så länge

image

 1. Att få gå i en tvåspråkig skola är jättebra! Min syster bor i Kanada och där är det ju i engelska i skolan som gäller för sonen, men han begriper all svenska via sin mamma. Han är 10 år. De som har två språk med sig från födseln ligger vid fronten längre fram i livet.

  1. I Canada har de 2 officiella språk – engelska och franska! Så jag antar att din systerson läser det också i skolan. 🙂 Det gör min systers barn, som också bor i Canada. (Ontario) 🙂 så de äldsta barnen pratar flytande svenska, engelska och finska (min svåger är finsk) plus hyfsad franska. Språk är alltid bra att kunna! 🙂

 2. Julia skriver:

  Hej Laila!
  Fick nyss reda på att min kompis hade mailat in videos på mig till playbiljetten och jag själv tycker inte om dessa videos, vill bara veta om det finns någon möjlighet för er att ta bort dem? Hade annars gärna ställt upp i idol men här fick jag inte ens tillfälle att vara seriös och visa vad jag går för! Skulle vara mycket glad för svar, kram

 3. Annika skriver:

  Blev så stolt när min mans brorson Victor gick vidare i Idol,han är grym 🙂

 4. Barbro skriver:

  Hej! Vilka otroligt begåvade ungdomar det finns i Sveriges avlånga land som har sån talang. Idol är superkul att följa. Krya på dig Laila.

 5. Ser fram emot höstnyheterna!!!
  Och krya på dig fina.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..