På turné med farfar?

IMG_8674-1.JPG

IMG_8676-1.JPG

Kul att ni gillade gårdagens Idolavsnitt! Måste säga att jag själv skrattar högt varje gång jag ser klipp från vår turné till Visby. Ralph är en helt galen, kul, mysig och charmig kille och jag är grymt glad över att jag fick just honom som turnékompanjon! Ralph har som ni vet spelat i bandet Mustasch i så många år och har stenkoll på vad som krävs för att äga en scen, något våra Idoler absolut måste kunna hantera!
Men så var det då det där med hörseln..
Ni kan ju tänka er själva att efter att ha spelat hårdrock med volymen på högsta under flera år, det gör ett och annat med hörseln. Och inte blev det ju lättare när det är mycket ljud överallt, akustik och nervösa sökanden som inte riktigt fick till det med rösten när de skulle presentera sig. Blev ett antal Va? från Ralf!
Ett tag tänkte jag om vi kunde ha fått en sån där tratt som han kunnat lyssna med hehe

Jag som aldrig har varit i Visby fick ett helt fantastiskt mottagande när en riddare på en så fin och ståtlig häst kom inridande! Missade så klart inte chansen att få provsitta lite!

 

IMG_8673-1.JPG

Och cykelturen. Hej vad det gick! Eller ja, jag satt jag bakom och fick lite gjort under tiden. Och Ralph var en perfekt guide! Notera mina väl valda skor för att cykla tandemcykel hehe.
Underbart stopp blev det i Visby om bjöd på fantastiska personer och strålande väder!

Till alla er som frågat om den grå tröjan jag hade på mig. Den är tyvärr ett par år gammal och köptes på butiken Maruschka.

Kram L

tandemcykel

 1. Hej Laila! Jag tyckte att Andreas som sjöng Superbass var så himla underbar!! Jag har googlat ihjäl mig efter hans efternamn, undrar om han har något instagramkonto el liknande? Sån himla skön människa, en riktig diva 😉

  Du är grym Laila! Kram Christina

 2. Annica skriver:

  Vi skrattade gott åt alla VA från Ralf.

  Och det såg så skönt ut när du bara ”gled med ” på tandemcykeln.

 3. Var ett par år sedan jag såg på idol men nu när det är slutspurten gäller det att hänga med. Var riktigt roligt klippt igår.

 4. Josefin skriver:

  Har just hittat hit. Kul att läsa vad du skriver Laila, jag gillar dig.

  1. Laila skriver:

   Välkommen! Kul att du har hittat hit!

 5. AnnaE skriver:

  Kollade på programmet igår. Haha!! Han är rolig den där Ralf! Jag är ett fan både till han och Mustasch! 🙂

  1. Laila skriver:

   Ja, otroligt rolig och charmig är han! Härligt att vi kan underhålla 🙂 Kram L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..