ANNONS

Tandläkarskräck

/

IMG_8675.JPG
IMG_8677.JPG

Igår var vi hos tandläkaren både jag och Liam. Usch, bland det värsta jag vet! Jag har sån tandläkarskräck! Och det skumma är att jag inte riktigt kan sätta fingret på exakt vad det är jag är rädd för? Gissar att det är en kombination av att det skall göra ont, ila och så det där ljudet från alla deras prylar. Hu, jag ryser av bara tanken…
Men, att kolla tänderna är otroligt viktigt så det är bara att bita ihop (helst inte när du sitter i tandläkarstolen då hehe)

Varken jag eller Liam hade några hål och kunde lättade och nöjda gå därifrån!

Efter det åt vi en god linssoppa och gick på promenad med Brorsan.
Liam har nu åkt iväg på läger på Barnens Ö som han såg fram emot jättemycket. Flera olika klasser så jag gissar att han kommer hem med många nya vänner och fina minnen!

Kram L

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00