Tandläkarskräck

IMG_8675.JPG
IMG_8677.JPG

Igår var vi hos tandläkaren både jag och Liam. Usch, bland det värsta jag vet! Jag har sån tandläkarskräck! Och det skumma är att jag inte riktigt kan sätta fingret på exakt vad det är jag är rädd för? Gissar att det är en kombination av att det skall göra ont, ila och så det där ljudet från alla deras prylar. Hu, jag ryser av bara tanken…
Men, att kolla tänderna är otroligt viktigt så det är bara att bita ihop (helst inte när du sitter i tandläkarstolen då hehe)

Varken jag eller Liam hade några hål och kunde lättade och nöjda gå därifrån!

Efter det åt vi en god linssoppa och gick på promenad med Brorsan.
Liam har nu åkt iväg på läger på Barnens Ö som han såg fram emot jättemycket. Flera olika klasser så jag gissar att han kommer hem med många nya vänner och fina minnen!

Kram L

 1. Anki skriver:

  Ja, du Laila jag har samma tandläkarskräck och sitter mer ovanför stolen än i den. Men dit måste man ibland och allra helst när man som jag alltid haft bekymmer med tänderna. Nu vet jag att min skräck kommer från barndomen när vi hade en läskig tysk tandläkare som hotade oss barn om man inte gapade tillräckligt stort. Som vuxen har jag där i mot världens bästa som verkligen har min förståelse…
  Kram från Skåneland

 2. Nat skriver:

  Pian, har du inget bättre för dig än att anta en massa konstiga saker? Det vore väl tur om Laila hade en massa komplex och hennes liv sög, för annars hade du ogillat henne ännu mer, ellerhur?

  Allvarligt. Om hon på riktigt skulle ha olika komplex så skulle hon vara som varannan människa på jorden. Om hennes liv ibland var dystert så skulle hon vara precis som alla andra. Om hon skulle ta sig ur det med ett leende och pånyttfödd självförtroende så skulle hon göra som många andra. Herregud, varför hoppa på just henne? Sannolikheten att din granne har precis samma liv är ganska stor. Den enda skillnaden mellan Laila och oss är att hon är känd och möjligtvis har mer pengar.

  1. Pian skriver:

   Du har verkligen inte förstått någonting av det jag skrev om, va? För det du skriver om har noll med min kommentar att göra, haha… men kul var det, tack för det!

  1. Mrs Li skriver:

   Och vågar stå för vem hon är. Det är nog det som tar mest på dem som måste säga något negativt om någon annan, ren avundsjuka på den person som står upp för sig själv, oavsett vilka konsekvenser till följd.

   Två passande citat 😉
   ”Don’t worry about those who talk behind your back
   They’re behind you for a reason”

   ”The women who does not require validation from anyone is the most feared individual on the planet” Mohadesa Najumi

 3. Nej, tandläkaren är inte speciellt roligt att gå till, men ett måste emellanåt, jag brukar jämföra tandläkaren och besiktiga en bil, man vet inte hur många hål eller vad det kommer att kosta, för billigt är det inte heller. men skönt när det är gjort.

 4. Ja tandläkaren är inte rolig med nödvändig.
  Lite jobbigt när tandläkaran ska prata fast man har munnen full med instrument och sugar och allt vad det är.
  Man får nicka och gurgla så gott det går 🙂

 5. Hörde ditt program idag om åldersfixering. Grymt bra sagt, för det är verkligen så. Varför ska män få men inte kvinnor? Varför bara i Sverige typ. Orka, men mycket måste vara avundsjuka också, dom som skriver till dig eller den andra tjejen (kommer inte ihåg vad hon heter.. som är gravid). Avundsjuka och hatiska människor som inte mår bra i sina liv.

  Stå på dig, precis som du gör, kör på, lev ditt liv, och ha ett bra sådant. 😀

  1. Pian skriver:

   Nej du, gumman, ingen är avundsjuk, däremot är det INNE att som kändiskvinna ha en yngre pojkvän nu. Kvällsblaskorna haussar upp ”intresset” för de vill ju sälja, när det går så dåligt för dem. Har du inte märkt hur det ”helt plötsligt” är flera stycken som blivit ihop med yngre män/killar, det blir lite patetiskt, eftersom det här sk behovet inte fanns innan, det anses ”coolt” nu. Det är som att en del tror att iom detta ung kille/äldre kvinna-förhållande så får man en massa cred som ”freeminded” och ”jämställd”… och det sjuka är att de FÅR ju så mycket uppmärksamhet? Börjar en, apar flera efter! Det har blivit en trend, kan du inte se det?

   Och med tanke på killen med skägg som nu Laila är ihop med, så har hon börjat ta på sig ”Fuck rasism”-tröja nu också, bara för att hon är ihop med en snubbe med invandrarbakgrund… suck, det känns bara inställsamt. Vi har ju inte glömt bort att Laila inte har någon som helst koll på VAD rasism egentligen är eller VEM som kan vara rasist. Laila tror att hon inte kan vara rasist för att hennes pappa är arab, haha, det är ju så komiskt så det finns inte! Jag tror också att hon har ett stort faders-komplex, hennes pappa har aldrig funnits där, har flera barn med olika kvinnor som Laila själv har skrivit om, därav vill hon närma sig honom iom denna kille som har (skulle jag gissa) en liknande bakgrund.

   Men kram till dig Laila, det är härligt att vara kär…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..