Tidig morgon med Marie Serneholt

image

Tidig morgon närmre bestämt kl 05.15 slängde jag i mig en kopp kaffe innan jag drog till Rix morronzoo.

image

Isabel kom 05.20 som hon brukar göra för att få killarna till skolan, vilket är betydligt senare. Kit vaknade när min klocka ringde i morse och sa yrvaket. – Mamma du ska gå upp nu din skola börjar. Sedan somnade han om igen!

image

Marie gästade oss denna morgonen på Rix och vi pratade om fångarna på fortet som hon fick hoppa in i som programledare efter att Agneta råkat ut för en olycka. Jag kommer själv att vara med i ett av programmen under hösten tillsammans med Liam och vi möter Montazami familjen vilket var kul!
Kram L 

  1. katja skriver:

    Ha en fin kväll!

  2. Så himla coolt att se hur stor hon blivit liksom!! Är hon verkligen 32? Mins ju när hon såg så liiten ut, som en fjortis i den där gruppen, vad hette den.. ja du vet ju. Men då är ju jag inte mycket äldre än henne och ändå kände jag mig så mycket äldre än henne när hon var med i gruppen, men det kanske bara var deras grej Ateens eller vad dom hette, att se unga ut. 😀

    Kul att höra er idag i alla fall, mycket respektabel tjej som verkligen ville övertyga alla om att hon INTE kommer att ta Agnetas plats, thats it.

  3. Barbro skriver:

    Hej! Vill bara önska dig en bra dag./Barbro

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..