ANNONS

Kristallen!

/

image

Godmorgon gott folk idag är det kristallen och det kommer att bli en spännande kväll eftersom Idol är nominerade till en kristall som bästa underhållningsprogram. Eftersom detta är sista året för oss i Idol så hoppas jag att vi kniper en kristall, det vore en fantastisk avslutning på 8 år som vi suttit som jury.

image

Den här väskan från Have 2 Have kommer jag att ha, gå gärna in och kolla på selectedbylaila.com där har vi flera av deras grymma skor och väskor!

image

Har också fått hjälp av Sara Biderman att hitta den här fantastiska klänningen från kaysenchai , det är rätt svårt att se hur den kommer att se ut på men jag lovar att lägga upp en bild när jag är klar ikväll.

image

Jag har fixat naglarna hos Hanna på Care Lidingö som tyckte att jag skulle köra på en grå/blå färg till min klädsel

image

Och självklart så har jag fixat fransar hos eyelash design. Nu tror jag att jag är redo för rödamattan och Kristallen som är tvsänt och börjar kl 20.00 ikväll.

image

Men innan jag ska till kristallen så ska jag till kungsträgården och öppna Rix festivalen tillsammans med Adam och Marko, så det blir ett fullspäckat schema! Är ni i närheten så kom förbi det är massa Artister som kommer att uppträda så det kommer att bli en kalaskväll.

image

  Nu ska jag och Kit åka och handla en födelsedags present inför ett kalas som vi ska gå på nu på förmiddagen!

image

Kram L

7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00