ANNONS

Ångest!

/

image

Hej på er, ja jag vet att det var ett tag sedan jag bloggade och jag vet att många av er blir trötta på mig för att jag inte uppdaterar oftare än vad jag gjort på sistone. Jag försöker verkligen att hinna med att blogga men med det  schema som jag har just nu så är det näst intill omöjligt. Jag ber verkligen om ursäkt för det för jag vill ha mer tid över till att blogga men ibland är det svårt att få ihop det med allt jobb och barn. Det finns inget som kan skapa så mycket stress som när det gått lite för lång tid sedan det senaste inlägget, jag får faktiskt ångest vilket inte är bra. Detta gäller även min post eller mail. Om jag inte hunnit med att tömma brevlådan på ett par dagar eller kollat min mail så får jag ångest för jag vet att jag på den korta tiden hinner att få ca 300 -500 mail och brevlådan är full med brev. Detta blir en ond cirkel och ibland så blir jag dom en struts och sticker huvudet i sanden. Men jag lurar bara mig själv för förr eller senare så måste jag ju ta tag i allt iallafall, och dem dagen kom idag! I morse så kom Benjamin förbi studion och det var superkul att få höra hans första singel.

image

Vi firade även Adams födelsedag idag och både jag och Marko är ett par riktigt dåliga kollegor som inte kom ihåg Adams födelsedag utan blev själva överraskade när hela kontoret dök upp och sjöng mitt i sändning. Självklart så grattade vi Adam och bad om ursäkt för att vi var så dåliga kollegor som glömt bort hans födelsedag.

image

Så grattis igen på födelsedagen kära kollega må du leva uti hundrade år hurra hurra hurra!
Och till er kära läsare tänkte jag meddela att jag kommer att dra igång en tävling här på bloggen i mitt nästa inlägg där man kan vinna en jacka så känner ni er frusna eller behöver ni bara en ny jacka så ska ni kika in här lite senare ikväll kram L

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00