En hel del kalas och skoj med Berg&Meltzer

image

Började morgonen med att sända Rix och idag gästades vi av underbara Carina och Christine. De har premiär till helgen på sitt program Berg & Meltzer som jag själv ska medverka i nästa vecka!

image

Igår blev det tacokväll, eftersom jag jobbat så mycket på sista tiden tog jag en fredag på en tisdag där även barnen fick vara uppe någon extra timme så vi hade tid till att mysa.

image

Min lilla älskling blev fyra år i måndags och det ska vi fira med vänner och släkt på lördag vilket han ser väldigt fram emot och eftersom han är inne i en avengersperiod så har han önskat en tårta med iron-man på, ska bli spännande att se vad man kan koka ihop!

image

Nu är det en vecka kvar tills jag och Björn har spelat in alla program till vår nya inredning och byggprogram, Kan vi hjälpa till!
Det har varit fantastiskt roligt men också påfrestande eftersom det hektiska schemat jag haft under denna period, ska bli riktigt skönt när schemat blir mer normalt igen!

image

Förra helgen anordnade jag en överraskningsfest för Korosh vilket blev väldigt lyckad men det hinner jag tyvärr inte blogga om nu då jag sitter i inspelning, ni får läsa om det lite senare idag, stay tuned! 🙂

Kram L

  1. Barbro skriver:

    Hejsan Laila! Visst är dom underbara Carina och Christine, älskar deras program, så mycket humor och spex. Kul att du ska vara med i deras program. Ha en fortsatt bra Onsdag./ Barbro

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..