Överraskningsfest!

image

I helgen som var hade jag en överraskningsfest för Korosh som fyllde år. Jag hade samlat alla vänner och lyckades lura i Korosh att jag fått en vattenläcka hemma och att han genast måste komma och hjälpa mig. Han brukar vara svår att lura men jag lyckades och hans min var oslagbar när han klev innanför dörren och fick syn på alla sina vänner.

image

Syrran som chef över mojitobordet.

image

Jag hade hyrt en sushitruck som stod utanför huset där alla gäster fick hämta sin egen sushi, vilket var lite kul.

image

image

Det finns olika sushi att välja mellan men på min meny fanns bland annat Tempura roll – friterad jätteräka med krispiga grönsaker, avokado, toppad med eldad lax och chillimajo.

Spicy tuna fried roll – chillikryddad tonfisk, avokado, gurka toppad med chillimajo. Hela rullen är då friterad.

image

Sushitrucken brukar finnas på olika platser i stockholm varje dag och serverar luncher, har ni inte provat så rekommenderar jag att ni gör det för de har grymt god sushi! Ni hittar dem på  www.sushitrucken.se

image

image

image

Efter att ha ätit tårta och sushi så hämtade partybussen upp oss och festen fortsatte där samtidigt som vi åkte runt i Stockholm.

image

Första gången jag har åkt partybussen vilket var riktigt roligt och annorlunda. Det som är bra är att man kan välja sin egna musik och att alla är samlade och inte blir för utspridda som det lätt blir om man går på något utställe. Bussen har egen bar och två dansgolv, ett på undre och ett på övre däck.

image

Det var en riktigt lyckad kväll med vänner och en överraskad Korosh! Kram L

 1. Anna skriver:

  Har letat ihjäl mig efter en sådan svart kappa med huva o päls som du har på dig framför partybussen! Vore tacksam för svar från dig eller någon av läsarna:)
  Tack på förhand! Mvh Anna

 2. MALIN: som svar till din kommentar om att laila är misslyckad. hade jag varit som DU malin när jag blir runt 35, hade jag och de flesta andra, känt mig misslyckad, stackars dig, med så mkt hat o avund, måste vara tungt o bära. och stackars dina barn med en sån dålig förebild till mor. hur har du mage o mobba laila här på hennes egna privata blogg som hon välkomnar dig in till, beter du dig likadant hemma hos folk också??? skäms!!!!

 3. Silvia skriver:

  Roligt party. Som at fixa party for sin eldre son och fira med hans kompisar

 4. P skriver:

  Tror Laila har ett väldigt kärleksfullt och passionerat förhållande till sin kille och skiter nog fullständigt i hur gammal han är, och det ska alla andra också göra, det är hennes liv och val! Sen hur länge det kommer hålla osv är nåt helt annat, han kanske vill ha barn och inte hon bla bla, men det är en helt annan sak…som vi inte heller har med att göra.

 5. Ewa skriver:

  Vilken överraskningsfest! 🙂
  Skulle vara kul om vi fick se bilder på din snygga pojkvän.
  Älskar att lyssna på dig om mårnarna i Rix Morronzoo och på fredagarna så tittar jag på Idol. Du är en härlig kvinna Laila, så självsäker, sprudlande och vacker!
  Puss o Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..