ANNONS

Vinjett inspelning!

/

image

Då har jag och Björn spelat  in vinjetten för Kan vi hjälpa till. Måste säga att det blev en väldigt rolig vinjett. Både jag och Björn bröt ihop i skratt  flera  för det kändes helt galet att stå i ett hål och det enda som syntes var huvudet.

image

Någon var väldigt trött när jag kom hem Idag och vägrade att gå på promenad..

image

Så istället blev det lite gooos och lite slappande  framför tv’n tillsammans med Brorsan, Liam och Kit. Killarna fick sluta tidigare idag från skola/förskolan

image

Sedan tog jag och Kit en sväng förbi Johanna på eyelash design som fixade mina ögonfransar

image

Det är så skönt att slippa mascara, man behöver verkligen inget smink alls på ögonen men om jag ska på fest eller middag så lägger  jag bara en eyeliner sedan är jag klar. Fast på idol så har jag ju givetvis ögonskugga. Nej nu ska jag laga mat men jag har inga idéer om vad jag ska laga ikväll. Jag behöver lite inspiration, vad ska ni laga? Kram L

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00