Födelsedagskalas!

image

Idag firade vi Kit, jag skulle vilja säga att det började redan kl 0200 inatt då han vaknade och ville att vi skulle sjunga för honom. Efter att ha fått honom att somna igen så vaknade han upp ca 1 gång i timmen och ville att vi skulle sjunga och när kl blev 0630 så gick vi upp och sjöng medans Kit låtsades att han sov.

image

Sedan  började väntan på kompisarna vid fönstret och när dom äntligen kom så var Kit överlycklig

image

Sedan blev det fika och smurftårta med ljus som Kit fick blåsa ut!

image

image

Efter fikat blev det blev fiskdamm

image

image

Och efter att ha haft alla i Kits  förskoleklass på kalas så var det dax att för min familj att komma och fira Kit

image

Och då fick det bli en dinosaurietårta

image

Jag kan säga att jag är helt slut efter att ha haft två kalas på samma dag..puh

image

Men det har varit superkul och väldigt lyckat! Nu ska jag lägga mig ner i soffan och bara ligga som en sjöstjärna kram  L

 1. Petra skriver:

  GRATTIS TILL KIT! Han är så himla söööt!!!!!!!!

 2. Johanna skriver:

  Så vacker du är Laila!
  Grattis till söta Kit! Han är så lik dig. Din klänning i fredags var bedårande! Kram

 3. Ett stort grattis till Kit! Vilka fina tårtor!

 4. Har också barn så jag vet hur både kämpigt och kul det är. Grattis till sötaste Kit, vilken sötnos han är och dig upp i dagen! 🙂
  Älskar verkligen att lyssna på dig om mornarna och älskar att se dig på Idol! Du ÄR Sveriges vackraste/coolaste kvinna. Och så har du en så vacker kille som vi vill se mer av. Alltså ER två ihop. Puss o kram Och JA Jag är kvinna, snygg, 38 och jag vill ligga med dig Laila

 5. Lina skriver:

  Sååå mysigt det ser ut! Lyckos Kit som har en så underbar mamma som du är.
  Pussar och Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..