Idol!

image

Igår var det Idol igen och jag älskade verkligen  kvällens outfit från  kaysenchai som min stylist Sara Biderman hade tagit fram till mig för kvällens livesändning. Alexander smög in i mun loge precis när jag skulle fota så han fick vara med han med på bilden.

image

Jag tog min älskade jaguar som är en av höstens nyheter på www.rockbysweden.com och som nu finns på hemsidan

image

Dom här guldarmbanden är också nya och finns på hemsidan och alla nyheter kommer ut till alla våra återförsäljare på måndag vilket är väldigt roligt!

image

Anders hade mindre tur med sina kläder, stylist Sara skulle klippa upp västen för att sy ut den lite men råkade klippa upp skjortan också av misstag, så igår satt anders med sönderklippt skjorta och väst under kavajen i direktsändning. Det är inte så glamoröst på tv ibland som man kanske skulle kunna tro haha.

image

Jason Derulo kom på besök till
Rix morronzoo och sedan så körde han sin singel på idol. Han var grymt trevlig för övrigt!

image

Det var en bra kväll igår och stämningen i studion var härlig,

image

Efter sändning så åkte jag hem till lilla Kit som låg och sov, och idag så blir det kalas när alla förskolekompisar kommer för att fira hans födelsedag. Det blir en lång kalasdag för efter att alla kompisar kommer så kommer min familj för att fira. Nu ska jag börja städa huset ”kul” så att man slipper skämmas kram L

 1. Sofia skriver:

  ”Alexander smög in i min mun” 😀

 2. Zahra skriver:

  Klänningen var jättesnygg! 🙂

 3. espana skriver:

  Haha, skämmas, du? Knappast. Hoppas ni får en kalasfödelsedag, städat som ostädat.
  Du var så jävla läcker i den klänningen Laila! Det såg ut som att Bard som stod bakom dig knappt kunde hålla sig i styr med sina händer från dig! Om jag var du så skulle jag köpa den klänningen och använda privat, såå snygg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..