ANNONS

Jag suger?

/

image

Förutom att vi firade Kit i helgen så har jag äntligen satt tänderna i Liams rum som tidigare var mitt kontor. Stackarn har haft sån ångest över sitt rum för det mer har känts som en sjukhussal än ett pojkrum och jag kan förstå honom då det bara är vita väggar och beige klinker.

image

Och det är verkligen skönt att få hänga med sin son och äntligen få göra någonting tillsammans, man känner verkligen att man bondar. Jag älskar Liams humor, den är sarkastisk och direkt, helt i min smak!

image

Men efter lite plojande så målade vi äntligen klart väggen, ni kommer att få se fler bilder senare!

image

Just nu håller vi på att spela in Kan vi hjälpa till och den här veckan hjälper vi Jasna och Hampus att få ett nytt kök vilket ska bli kul!

image

image

Snokade runt lite i Jasna och Hampus lägenhet och hittade den här mössan som Jasna brukar ha på vintern, riktigt cool och skulle själv vilja ha en sån! 🙂
Kul att så många varit med och tävlat om att vinna smycken från Rock By Sweden, tävlingen håller på fram till Onsdag för er som missat det, information om det finns i mitt tidigare inlägg, lycka till!

Nu måste jag jobba vidare, hörs ikväll!
Kram L

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00