ANNONS

Slappar kväll!

/

image

Igår blev det en planering/slapparkväll
Med Takis som tyvärr inte finns att få tag på i Sverige. Jag har fortfarande kvar Takis som vi tog med oss från USA i juli. Jag fyllde faktiskt en hel resväska så det finns en hel del kvar så vi klarar oss iallafall till jul!

image

Även om det var måndag så var det gott med ett glas Ruby zin, jag är så glad att vinet har blivit mottaget så bra och att många som inte kunnat ta ett glas rödvin tidigare på grund av allergi, tål detta rödvin och äntligen kan ta ett glas vin till maten utan att  bli snuvig eller, rödflammig eller få huvudvärk på grund av att det är mindre histamin i. För er som missat vad Ruby zin är för slags vin så kan jag berätta att det är ett unikt framställt röttvin med len smak av mörka bär och plommon. Druvor är Zinfandel och Cabernet och innehåller 5 gånger mindre histamin än vanliga rödaviner och  3 gånger mindre garvämnen det är det som är det unika med detta vin.

image

Liam hade varit ute och ätit på Olearys tillsammans med sina polare som stannade och spelade tvspel och sov över. Nu ska jag till Antonio och fixa håret inför kvällens gala för Tillsammans mot cancer där jag ska upp på scenen och prata!

image

För några år sedan så hjälpte jag och  några av Idolerna att färdigställa
Edvin Bergs låt I will be here, där han tyvärr inte hann att lägga all sin sång klar i studion innan han gick bort i cancer endast 19 år gammal. Hans högsta dröm var att få beröra sin publik med sin sång och hjälpa människor. Och det känns fantastiskt att ha fått hjälpa Edvin att färdigställa låten och sedan efter att ha släppt låten så har låten delats och köpts så att Edvin har sålt guld och alla pengar har gått till cancerfonden vilket känns fantastiskt!
Så titta gärna på tillsammans mot cancer på 7 kl 20.00 ikväll och skänk gärna ett litet bidrag 1 av 3 drabbas av cancer låt oss bekämpa cancer tillsammans Fuck cancer! Kram L

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00