ANNONS

Tillsammans Mot Cancer!

/

image

Igårkväll så sändes galan tillsammans mot cancer och jag hade fått i uppdrag att berätta om Edvin Bergs låt I will be here som har sålt guld  och därmed bidragit till resurser för vuktig forskning, eftersom alla pengar som den låten genererar går till cancerfonden.  Detta året är det Albin och Mattias som har skrivit en låt till förmån för cancerfonden och har man inte råd att skänka pengar så kan man iallafall lyssna på låten, för varje spelning så får cancerfonden in en slant! Låten heter Du lever inom mig och finns nu överallt! Iallafall så gick jag till Antonio och sofi för att fixa håret inför galan.

image

Blev riktigt nöjd med både färg och klippning

image

image

Min grymma vän Alexandra jobbar på cancerfonden och har jobbat hårt tillsammans med resten av gänget på cancerfonden för att få en lyckad gala. Jag beundrar verkligen Alexandra och dom andra som jobbar med detta dagligen, det är ett tungt jobb eftersom man får ta del av så många livsöden dagligen och alla slutar inte lyckligt. Alexandra är verkligen en av dom vänner som jag har som ständigt påminner mig dagligen om att leva i nuet och göra det som gör en lycklig för livet är för kort för att inte leva det fullt ut, och man vet aldrig vad som kan hända. Det finns alltid något att fira och vara glad för och varje gång vi träffas så gör vi det, om det inte är livet själv så är det allt från jobb, barn, partners osv. Man får inte glömma bort att uppskatta det man har och stanna upp och njuta av det, jag har faktiskt blivit väldigt bra på det framför allt efter att mamma gick bort!

image

Backstage innan jag gick in på scenen, kan säga att jag hade en klump i halsen och var nära till gråt hela tiden efter att ha tagit del av alla berättelser. Det var svårt att spela oberörd och vara professionell framför kameran men det gick bra som tur var. Mardrömmen är ju att bryta ihop mitt i livesändning och inte få fram ett ljud.

image

Nu sitter jag i Rixstudion och sänder Rix Morronzoo och efter det så är det bara att dra vidare till kan vi hjälpa till. Vi hörs kram L

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00