Tjejmiddag!

image

Igår var jag på tjejmiddag på Teatergrillen vilket var kul! Det är alltid lika kul att träffa tjejerna och snacka lite! Som alltid så var det god  mat har ni inte varit där så rekommenderar jag verkligen att gå dit!

image

Igår så besökte jag som vanligt Johanna för att fixa mina ögonfransar och få lite spraytan så att jag ser lite mer levande ut än död i tv ikväll. Ser ni skillnaden, på före spraytan och efter? Johanna söker faktiskt personal till sitt team på Eyelash Design så vill du få chansen att jobba tillsammans med Sveriges främsta ögonfransförlängningsteknologer och beauty experter, med salong i Södertälje och på söder i stockholm så ska du kontakta
eyelash@eyelash-design.se 

Är du utbildad inom fransteknologi men vill fördjupa dina kunskaper eller om du vill certifiera dig, så erbjuder Eyelash Design även kurser och utbildningar på plats.
Eyelash Design söker även en massage- och en SPA/hudterapeut. 

image

Nu är jag på Rix Morronzoo och ska fortsätta sända till kl 10.00 sedan bär det av hem för städning innan det är dax att åka till idol som har kärlekstema ikväll! Godmorgon på er och hoppas att ni får en grym fredag. Nu börjar nedräkningen till helgen kram på er L

  1. espana skriver:

    Hej Laila, efter IDOL i kväll hoppas jag att du och de dina också får en skön helg! Ska sitta som fastnaglad kl. 20.00.

  2. Diana skriver:

    haha ser ut som levande död. Roligt. 😀 Du är superfin och vacker. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..