En snickare börjar blogga

IMG_4256

Hej och välkomna till min nya bloggsida!
Många av er vet ju att jag och Laila Bagge spelat in en första säsong av tv programmet KAN VI HJÄLPA TILL, som kommer upp i tablån till våren på TV3. Då Laila och jag kände att vi hade mycket gemensamt, jobbade bra ihop och dessutom hade väldigt roligt så blev det ett naturligt fortsatt samarbete här på hennes blogg.

Här kommer jag blogga om det vi alla kallar för livet men också mycket om hem, hus och byggnationer av alla dess slag då, det är ett stort intresse för mig både privat och professionellt.

Jag bor i en DIY nybyggd villa tillsammans med mina prinsessor, frun Karolina och mina döttrar Saga 3 år och Nova 6 år i en förort till Stockholm.

Jag jobbar idag med TV3 och deras produktioner, Husräddarna, Pluras Paradis (måndagar 21.00) & Kan Vi Hjälpa Till, som går upp på kanalen i vår.
Mitt smeknamn SnickarBjörn har jag dock fått från 10 års arbete med TV programmet ”Äntligen Hemma” där säkert många av er känner igen mig från.

Jag ser väldigt mycket fram emot fortsatt arbete med Laila och är väldig glad över att ha en egen plattform här på denna sida.
Berätta gärna lite vad ni skulle vilja att jag skriver om!

Hälsningar Björn

 1. Hejja dig Björn! Ska bli spännande att följa dig! Kram till dig

 2. Jag skulle vilja ha tips på vad en bra verktygslåda bör innehålla…
  Jag har en dotter som snart kommer flytta hemifrån och jag vill ge henne en verktygslåda med det som kan behövas för att klara de små enkla sakerna i ett eget hem… Så hon slipper ringa till oss o behöva få hjälp så fort det är något som ska upp på vägen eller åtgärdas på annat sätt…

 3. Anki skriver:

  Vad kul att du ska börja att blogga här, Björn! Ska bli kul att följa dig, välkommen hit 🙂
  Kramar från Skåneland

 4. Kul att se dig igen! sist vi sags var pa gymnasiet i nacka!
  Klart du ska blogga!
  Hor av sig? 🙂

 5. Bettan skriver:

  Välkommen Björn. Det ska verkligen bli kul att få följa Dig som bloggare här hos Laila. Hoppas på många bra tips om saker som uppstår i ett vanligt hem. Hur man t ex som ensamstående mamma kan lära sig borra och använda rätt skruvar, plugg mm till olika saker. Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..