Helt slut!

image

I helgen har det varit lugnt och skönt, jag har varit helt slut efter veckan som varit.

image

Idol i fredags var en riktig nagelbitare, röstningen gick verkligen upp och ner ena gången hängde en idol löst och nästa sekund hängde en annan idol löst. Det slutade med att Simon och Tove hängde löst men en sån kväll som i fredags med så mycket känslor och ämnen som berör så skulle faktiskt vem som helst kunna hänga löst.

image

Alexander var på gott humör, och Martin var taggad.

image

Amanda får den sista touchen, och Anders som står i bakgrunden blir påklädd av stylist Sara!

image

På plats i studion med Anders

image

Och det var en härlig publik som var super spända på kvällens alla idoler

image

Kom hem vid 00.30 och gjorde varma mackor av killarnas taco rester.

image

image

Det var nämligen fullt hus när jag kom hem, Liam hade kompisar som sov över och korosh hade några vänner som också hade kommit över. Och när jag kom hem så låg alla i bubbelpoolen. Själv så åt jag mina mackor för att sedan hoppa in i poolen.

image

Det var en mysig fredag och trots att jag varit uppe sedan kl 05.00 så blev piggnade jag till och kom inte i säng förrän kl 04.00.

image

Idag kommer äntligen  lilla älskling, som jag har längtat jag har verkligen haft Kit abstinens. Idag har jag sett till att inte ha någonting efter radion så att jag kan hämta Kit tidigt från förskolan för att hitta på något kul! Kram och hoppas er helg varit kalas/ L

  1. Kramar sötrar kyssen sova över mat laila bagge kramar krille Kristian palmen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..