ANNONS

Välkommen Björn!

/

image

Som ni vet så har ju jag börjat att jobba med Björn i ett bygg och inredningsprogram som heter Kan vi hjälpa till och som kommer att sändas på tv 3 till våren. För er som inte känner till Björn så jobbade tidigare med Äntligen hemma. Jag kan säga att vi fann varandra direkt och hade riktigt kul och bestämde oss för att fortsätta med att jobba ihop på olika sätt bla här på bloggen. Så därför är det extra roligt att Björn ville börja blogga här på bloggen tillsammans med mig. Björn har många järn i elden, inte nog med att han är med i Pluras program han gör även husräddarna och vårat program. Ni hittar honom under snickarbjörn gå gärna in och välkomna honom kram L

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00