Fiskknyten!

image

Igår gjorde jag asiatiska skärgårdsknyten till barnen vilket Kit och Liam älskar, det som är så skönt är att det är så enkelt!

image

I stort sätt så tar man bara folie, lägger in en fiskfilé och sedan proppar i grönsaker man tycker om, lite grönsaksbuljong, salt, peppar, en skvätt soja, en skvätt vitt vin och kokosmjölk.

image

In i ugnen på 225 grader och efter 25 minuter är det klart!

image

Receptet kommer ifrån min kom i form bok där man även hittar andra goda recept samt träning. Men här kommer receptet till skärgårdsknyten.

image

image

Hoppas det smakar, lycka till!
Kram L

  1. Låter som en väldigt god o nyttig rätt! Den här fiskrätten måste jag absolut laga! Tack för tipset!

  2. Lovisa skriver:

    Jag har den boken och fisksoppan som finns där är supergod! Har ändrat lite som tex i stället för buljongtärning så brukar jag ha 2 msk fishsause i, sen lägger jag till morötter. Jag har lagat den så många gånger nu att man lärt sig receptet utantill. Med vänlig hälsning Lovisa & Rottweilern Yunie

  3. Lajnda skriver:

    Fortfarande en av våra favoriträtter i den boken!
    🙂

Lämna ett svar till Lovisa Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..