ANNONS

Fiskknyten!

/

image

Igår gjorde jag asiatiska skärgårdsknyten till barnen vilket Kit och Liam älskar, det som är så skönt är att det är så enkelt!

image

I stort sätt så tar man bara folie, lägger in en fiskfilé och sedan proppar i grönsaker man tycker om, lite grönsaksbuljong, salt, peppar, en skvätt soja, en skvätt vitt vin och kokosmjölk.

image

In i ugnen på 225 grader och efter 25 minuter är det klart!

image

Receptet kommer ifrån min kom i form bok där man även hittar andra goda recept samt träning. Men här kommer receptet till skärgårdsknyten.

image

image

Hoppas det smakar, lycka till!
Kram L

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00