ANNONS

Säkerhetsvakter och poliser på idol!

/

image

Igårkväll så var det dax för idol igen, och eftersom det tidigare under dagen hade varit en presskonferens ang att hotet ökat runt om i världen och att man tagit gisslan och hotat med att det kommer att ske olika attentat i världen, så bestämde sig tv 4 för att ta in fler säkerhetsvakter samt polis och visitera alla i publiken. Det var väldigt skönt att både produktionen och tv 4 gjorde detta så att man kunde känna sig trygg och vara avslappnad och göra ett bra jobb.

image

Kvällens outfit kommer från Rebecca Stella

image

Och smycken från www.rockbysweden.com

image

Min lilla älskling var också på plats tillsammans med sina kompisar Alexandre och Lilja

image

Dom tyckte att det var väldigt roligt att få vara med och springa runt backstage och träffa alla

image

Kit fick hjälpa till med att pudra på Anders näsa

image

Och för första gången så satt Kit med under en hel idolsändning. Tidigare har han haft för mycket spring i benen och har inte kunnat sitta still så länge utan att bli uttråkad,  men igår satt han och klappade i takt till varje låt och tyckte att det var superkul.

image

image

Nu är det bara två gånger kvar sedan så lämnar vi över stafettpinnen till den nya juryn och önskar dom lycka till. Det har varit fantastiskt att få chansen att jobba tillsammans med Alexander, Anders, alla idoler hela Idol produktionen och tv 4 jag tackar för dom här fantastiska åren dom har varit magiska och självklart så kommer jag att sakna allt men det är dax att gå vidare mot nya äventyr och nya utmaningar. Så nu ger vi allt dom två sista livesändningarna som är kvar sedan får vi ses på kanal 3 nästa år där jag kommer att medverka i flera program men först ut är Kan vi hjälpa till tillsammans med Björn! Kram L

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00