Vill du se hur det ser ut hemma hos mig?

image

Men Godmorgon på er! Just nu befinner jag mig på hotell triangeln i Malmö. Vi har sänt Rix Morronzoo live från matsalen och kommer även att sända där imorgon, så kom förbi om ni har lust att hänga med mig Adam och Marko och ta en kopp kaffe!
Många av er har frågat om jag inte kan lägga upp lite bilder på mitt nya hem och nu känner jag väl att jag har börjat komma iordning så pass mycket så att jag kan göra det. Allt tar ju en sån tid när det gäller inredning och för att få den där rätta känslan. Man måste ju bo in sig ett tag för att veta hur man vill ha det. Nu råkade jag ta bilderna när det var mörkt ute och jag ska ta några i dagsljus lite senare så att man kan se lite bättre.

image

Här är mitt vardagsrum, jag gillar att basen är  mörka murriga färger som gör att det blir en mysig känsla och sedan så tar jag in färg på tex kuddar och tavlor. En vägg är fondmålad i
grå/svart alla andra väggar är målat i sandfärg. Jag har också tagit in järn i tex väggljustakarna som sitter på fondväggen. (Gamla avsågade i balkar) för att få en lite ruff känsla
Och sedan har jag även tagit in guld för det ska kännas lite mer lyxigt.

image

Älskar mina fönster som är orginal från 1908. Och elementskyddet har korosh fått specialbygga eftersom det inte fanns färdiga elementskydd som passade mitt fönster och element.

image

image

Den öppna spisen har jag också valt att måla in i samma grå/svarta färg som fondväggen.

image

Bordet är en special behandlad spegelskiva med järnben.

image

image

Guld bricka med guld ljuslyktor och lite andra små saker

image

Lampan var svår att fota, men den går i järn och lite guld med svarta sladdar

image

Min tv bänk är ett skåp i svart skinn med ett intryckt mönster på som skapar en rockig känsla.

image

I hallen står ett japanskt litet skåp

image

Köket går i en rockig men gammeldags känsla

image

Och Kit har fått en egen liten stol så att han når ordentligt.

image

Kits rum går i svart/vitt/rött!

image

Han har en superfin kakelugn som gör att hela rummet blir mysigt

image

Hans kojsäng är också en kul lekstuga. Han leker ofta affär och stänger alla dörrar och fönster och sedan öppnar han och säger – Nu är det öppet, KLM och köp!

image

Kit är väldigt inne i ett tv spel för barn när jag tar dom här bilderna. ..

image

Och här sitter vi ofta och ritar tillsammans

image

Sovrummet har jag målat i grått/vitt/svart tillsammans med Korosh som också hjälpt till med att måla vardagsrummet. Det är kul att vi båda har intresset för bygg/målning och inredning. korosh är faktiskt väldigt duktig på att både måla och bygga vilket var överaskande och kul.

image

image

Och självklart så fick min älskade gamla spis följa med även till detta huset. Den har jag haft i 20 år och den kommer från ett gammalt 1800 tals hus som jag och Anders Bagge köpte.

image

Sedan så har jag ett loft där jag gjort ett gästrum

image

image

Detta är så pass långt som jag hunnit med sedan är det fler rum som behöver att fixas med det får ni se någon annan gång kram L

  1. hej!
    Så otroligt fint och mysigt! Känns ombonat, välkomnande och modernt. Beundrar din stil!

  2. Hej där. Jag gillar verkligen stilen och inredning i ditt hem. Det ger en otroligt varm känsla. Dina köksstolar är magiska. Jag har mist båda mina ben och sitter nu i rullstol. Innan dess hade jag och min man hittat vår drömlägenhet. En etagelägenhet från 1800-talet. Den var mycket stilfullt renoverad. Kakelugn på bottenvåningen och öppen spis på övre. Högt till taket och på ovanvåningen fanns det träbalkar som var synliga. Ja det fanns mycket där som var precis som vi ville. Tyvärr låg den på tredje våningen utan hiss så det var bara att byta boende. Så tråkigt…dina bilder påminner mig direkt om den lägenheten. Svårt att acceptera men så är livet. Kram och tack för att du delar med dig. ♥

  3. Elin skriver:

    Har letat som en tok efter en sånn soffa du har. Varifrån är den? Din stil är helt magisk!

  4. Vero skriver:

    Jättefint, snälla vart är vägg lamporna ifrån, älskar dom vill ochså ha såna till mitt vardagsrum

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..