Shopping och Fotboll!

image

Igår gick jag på stan för att shoppa lite kläder, det är alltid kul att handla i en annan stad eftersom man alltid hittar något kul som man inte hittar i sin egen stad. Jag köpte en del julpynt både till mitt kontor och mitt hem som jag inte sett någonstans i stockholm. Man brukar ofta hitta mer dansk design i Malmö än i stockholm och är det något som danskarna slår oss på fingrarna med så är det definitivt design. Personligen så tycker jag att dom är mycket bättre på det än vad vi är i Sverige.  Jag hade önskat att vi hade fler butiker i Stockholm som tog in lite mer dansk design när det gäller inredning. Annars så hittade jag den här onepeicen med små öron. Jag vet jag är knäpp men jag kan inte hjälpa det jag älskar dom! Hittade den på hunkemöller om ni undrar!

image

Hittade också den här utsökta mössan till Kit på br leksaker, det mest konstiga är ju att jag numera kan dela mössa med Kit för vi har samma storlek! Syrran har alltid kallt mig för pingisbollen och jag sa alltid fotbollen till henne. Jag har ett väldigt litet huvud och Linda har ett stort huvud.

image

Iallafall så kan man trycka på toffsen  (foten) så lyfter sig öronen upp och ner! Väldigt rolig mössa!

image

Jag fick också ett oväntat bud till hotellet där ett bageri prompt ville ha min åsikt om deras lussesemlor! DET VAR SÅÅÅÅÅ GOTT!!! Detta kommer garanterat bli en av mina julfavoriter har ni inte provat så gör det. Och finns det ingen som säljer det där du bor så pröva själv att göra en, men se till att  lussebullarna verkligen är mjuka och färska lägg sedan på grädde och mandelmassa!

image

Sedan gick vi ju på matchen igår och det var väldigt roligt, men självklart så tog vi ett glas på Olearys först innan matchen!

image

Vi hade fått väldigt bra platser och fick sitta längst ner längst fram precis vid planen. Vid ett tillfälle i matchen så sparkades bollen iväg och kom flygande rakt mot mig i fullt ställ, själv så hann jag inte ens reagera mer än att hinna tänka ..Oj…nu kommer jag at få ont! Medans Adam skrek ta den så slängde Marko fram handen mitt framför ansiktet och tog emot bollen som tur va. Av alla åskådare i publiken så var det ju självklart att bollen skulle träffa oss! Ja, ja kul var det iallafall och det får bli ett minne från när Malmö FF mötte PSG. Kram L

 1. Sharon skriver:

  Hello Laila! 🙂

  My name is Sharon and I am 23 years old (soon to be 24 in a few days, I was also born in December, haha:) ) and I’m from North Carolina, USA. I do not know Swedish, so luckily Google translates everything on your blog to English for me so I can understand everything that you write 🙂

  One day I was listening to some music on my iPod and a song from the girl group Play came on. I remember when I was younger I listened to a lot of Play’s music and I always wondered what happened to the group. I used Google to see if I could find out what ever happened to Play and I came across the Made in Sweden videos on YouTube. Of course since I don’t understand Swedish, I watched the videos with the English subtitles on them. I really enjoyed watching them and it was very cool to see some of the behind the scenes of making an album, and putting a band together and seeing different things in the music industry. As I was watching the videos I decided to find out more about you, Anders, and Andreas and I found out that you all have worked with artists and songs that I really enjoy and that all of you seemed to be really awesome people 🙂

  My favorite singer of all time since I was like 5 years old is Celine Dion. As I was doing my Google search I found out that the three of you worked with Celine and wrote songs with her. I thought that was very interesting and very awesome. I also came across your blog and decided to check it out and I enjoy reading it and find it to be very interesting 🙂

  I have always been fascinated by the music industry and knew from a young age that I wanted to have some type of career in music but wasn’t sure what I wanted to do. I started playing the trumpet when I was 11 and was in the band program all the way throughout school and was even in marching band in high school and college. I even got to march in the Macy’s Thanksgiving Day Parade in New York City last year with my college marching band. That was amazing! That was also my first trip to New York City, so that was something that I’ll remember for the rest of my life.

  Music has always been a big part of my life and I realized in high school that I had a passion for creating music. I wanted to make my own music but I did not really know how. Most of the music training that I had when I was a teenager was self-taught. The teachers that I had in school mostly would just put a piece of music in front of us and tell us to play it. I could read music but I felt like I never really understood music theory and all of the “technical” things about music. Even when I was in college I would struggle with this sometimes. Most of the music that I would create would be by ear. I would feel something and just play it and create a song.

  I recently graduated from college in May and received a Bachelor of Music Degree in Commercial and Electronic Music. I love to create original music and hope to one day be a successful music producer. Most of the music that I make is electronic music but every now and then I try to compose some songs in different genres and add them to my SoundCloud page. Right now I’m currently trying to find a career in music, so hopefully something will come along at the right time. I believe that everything happens for a reason so I guess that the right job just has not appeared yet. I just continue to make music everyday because that’s what I love doing even if it is just 4 measures of a song a day.

  Anyways, sorry for such a long comment!!! It looks like I wrote a blog myself haha! 🙂 I just wanted to leave a comment here to tell you that I’m happy that I found your blog and I enjoy reading it! 🙂

  -Sharon

 2. Diana skriver:

  ha ha härliga och fina mössor, så söt! Hoppas ni hade kul, bra match, kollade hemifrån. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..