ANNONS

Shopping och Fotboll!

/

image

Igår gick jag på stan för att shoppa lite kläder, det är alltid kul att handla i en annan stad eftersom man alltid hittar något kul som man inte hittar i sin egen stad. Jag köpte en del julpynt både till mitt kontor och mitt hem som jag inte sett någonstans i stockholm. Man brukar ofta hitta mer dansk design i Malmö än i stockholm och är det något som danskarna slår oss på fingrarna med så är det definitivt design. Personligen så tycker jag att dom är mycket bättre på det än vad vi är i Sverige.  Jag hade önskat att vi hade fler butiker i Stockholm som tog in lite mer dansk design när det gäller inredning. Annars så hittade jag den här onepeicen med små öron. Jag vet jag är knäpp men jag kan inte hjälpa det jag älskar dom! Hittade den på hunkemöller om ni undrar!

image

Hittade också den här utsökta mössan till Kit på br leksaker, det mest konstiga är ju att jag numera kan dela mössa med Kit för vi har samma storlek! Syrran har alltid kallt mig för pingisbollen och jag sa alltid fotbollen till henne. Jag har ett väldigt litet huvud och Linda har ett stort huvud.

image

Iallafall så kan man trycka på toffsen  (foten) så lyfter sig öronen upp och ner! Väldigt rolig mössa!

image

Jag fick också ett oväntat bud till hotellet där ett bageri prompt ville ha min åsikt om deras lussesemlor! DET VAR SÅÅÅÅÅ GOTT!!! Detta kommer garanterat bli en av mina julfavoriter har ni inte provat så gör det. Och finns det ingen som säljer det där du bor så pröva själv att göra en, men se till att  lussebullarna verkligen är mjuka och färska lägg sedan på grädde och mandelmassa!

image

Sedan gick vi ju på matchen igår och det var väldigt roligt, men självklart så tog vi ett glas på Olearys först innan matchen!

image

Vi hade fått väldigt bra platser och fick sitta längst ner längst fram precis vid planen. Vid ett tillfälle i matchen så sparkades bollen iväg och kom flygande rakt mot mig i fullt ställ, själv så hann jag inte ens reagera mer än att hinna tänka ..Oj…nu kommer jag at få ont! Medans Adam skrek ta den så slängde Marko fram handen mitt framför ansiktet och tog emot bollen som tur va. Av alla åskådare i publiken så var det ju självklart att bollen skulle träffa oss! Ja, ja kul var det iallafall och det får bli ett minne från när Malmö FF mötte PSG. Kram L

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00