Black Friday!

blackfriday_laila

Är det någon dag du skall passa på att fynda så är det idag på Black Friday! I USA är Black Friday startskottet för julhandeln och jag tycker det är kul att den svenska e-handeln också plockade upp detta för några år sedan!
Varför inte shoppa klart julklapparna och kanske hitta något extra fint till dig själv?!
Hos CDON får du idag minst 40% rabatt på kläder och skor! Du hittar märken som Johnny Bulls, Timberland, Soaked in Luxury ESPRIT och G-star.
De har också grymma rabatter på elektronik, parfymer, filmer, böcker och mycket mer!
Du hittar alla erbjudanden här!

Happy shopping!
Kram Laila

I samarbete med CDON

 1. Marre skriver:

  Underbar! Du är så otroligt vacker. Och jag blev så glad när jag fick se din kille på bild. Han utstrålade sån värme och äkthet, genuin och vacker man. Som älskar dig alla da’r i veckan. Det bara känns så. Kramar

 2. Sanna skriver:

  Grattis Laila!!!

  1. Nanna skriver:

   ÄR hon gravid? Jag tyckte det såg så ut. Hon gör ”en Läckberg” 😀

  1. Issa skriver:

   Nanna, sådär skriver man bara inte!! Otroligt oförskämt

 3. lurriis skriver:

  Hej
  Jag skulle verkligen behöva eran hjälp att vina en tävling på instagram där jag just nu ligger 2:a så jag skulle bli super glad om ni kunde gå in och gilla bilden på den här länken. Tack så mycket!! <3
  https://www.instagram.com/p/-JOOlLwwek/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..