Hemma med Kit!

image

I natt vaknade Kit upp och kräktes, Liam som sover tillsammans med Kit ropade plötsligt och jag sprang in i rummet. Då hade hela sängen blivit ner spydd och mitt i all kaos satt både Kit och Liam. Så det var bara att börja röja och ta bort allt och slänga i tvättmaskinen. Liam var själv nära på att spy när han kände lukten och när han själv hade fått en hel del på sig. Men det är inget som inte går att duscha bort! Så mitt i natten fick båda killarna duscha. 

image

Nu har han inte kräkts sedan kl 01 och har fått behålla både frukost och riskakor! Så nu håller jag tummarna för att det fortsätter så här. Och sedan håller jag tummarna för att jag själv inte får det lagom till fredagens final i globen! Det hade verkligen varit pricken över i att avsluta 8 år med en spyattack på scenen!

image

Nu ska vi fortsätta titta på Toy story och mysa i soffan. Kram L

 1. Jomen det vore väl en superb avslutning 😛 Då hade folk verkligen kommit ihåg dig, ingen chans att du skulle bli bortglömd i alla fall 😉

 2. Malin skriver:

  Nej!! Usch & fy för magsjuka!! Det är verkligen inte kul!! 🙁
  Ett tips!:
  Som jag ofta brukar köra när mina killar har varit magsjuka är att ta hela vitpepparkorn som man sväljer ner med vatten. Jag brukar ta 8-10st några gånger /dag.
  Ett gammalt husmorstips om jag inte minns fel 🙂
  Jag har faktiskt klarat mig från magsjuka de gånger de har haft det 🙂

  Krya på er!!

 3. Maria skriver:

  Hej Laila!

  Har du tid att ge mig ett tips…?
  Jag har ett älskat barnbarn precis 4 fyllda.
  Han så lik Kit så jag får för mig att Kits jul-önskelista skulle passa så bra 🙂
  Jag har nämligen inga idéer kvar och provar den här möjligheten..

  Tack snälla
  Farmorn

  1. lalei skriver:

   En ide är väl kanske att fråga ditt barnbarn vad han önskar sig…??

 4. Anna skriver:

  Du hade blivit ännu mer ihågkommen 😉 Jag kommer sakna ditt smittande skratt i TV-rutan. Hoppas lille sonen kryar på sig!

 5. Barbro skriver:

  Hej! Krya på lille sonen, hoppas ni andra klarar er.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..