Kan vi hjälpa till!

image

Då har vi varit hemma idag med! Inte för att Kit mår dåligt längre utan för att stanna hemma dom obligatoriska 48 timmarna så att man inte smittar någon annan.

image

för utom att ha lekt och tittat på film så har vi öppnat vår hemmagjorda kalender med olika små leksaker i.

image

Jag har också varit en snabbis på Mtgs presentation av kommande program tillsammans med Björn.

image

Det ska bli väldigt roligt att höra vad ni tycker i vår om vårat inredning och byggprogram.

image

Nu har vi varit och handlat julgransfot på Gärdet. Korosh och Liam kom hem med en 3 m hög julgran igår. Men jag hade tyvärr ingen julgransfot som tog en så stor gran. Men nu har Kit och jag fixat det!

image

Jag passade också på att skaffa lite julbelysning när vi ändå var där! Nu är det middagsdax och det blir spagetti och köttfärssås. Och efter middagen bär det av till Sara Biderman för att prova min klänning inför min sista idolfinal imorgonkväll. Kram L

 1. Hanna skriver:

  Hej Laila. Var inne på din fina hemsida och skulle beställa några kuddar men ser till min stora förvåning allt är borta. Hur kan det komma sig att nästan hela din kamelo kollektion är borttagen? Kommer du inte sälja dessa fina kuddar från kamelo längre?

  Vh Hanna

 2. Elsa skriver:

  Kommer sakna dig i Idol! ❤️

 3. Barbro skriver:

  Hej Laila! Ser verkligen fram emot ert inredning och byggprogram till våren, spännande att se vad som kommer att hända. Alltid kul att få lite tips och ideer. Synd att man missar Idolfinalen i morgon då jag åker till Skåne. Men det går ju att se senare men det blir ju inte detsamma som med direktsändning. Lycka till i morgon./Barbro

 4. espana skriver:

  Hej Laila! Så skönt att Kit kryar på sig, kanske kul för honom att få en extra dag med mamsi också?
  3m hög gran? Då ska den väl stå utomhus väl??? Ha en fortsatt bra kväll familjen, btw: du verkar vara väldigt harmonisk nu för tiden, ni trivs nog bra ihop tillsammans. Då blir det bra, Lycka till imorgon, ska kolla på IDOLfinalen, spännande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..