Final countdown!

image

Vilken håll käften klänning som Sara Biderman ritat upp till mig som finalklänning. Den är fantastisk!

image

Jag är väldigt nöjd och jag är så tacksam och glad över att ha fått vara delaktig i Idol i 8 år. Tack till alla er som tittat och haft kul med oss under alla åren utan er hade inte idol funnits och utan idol så hade vi inte haft så många fantastiska artister som vi haft under åren. Och vad tusan vore melodifestivalen utan våra idoler hehe!

image

Barnen är på plats och är taggade till tusen.

image

Det här är första året som Kit  Är med i finalen och det är kul att han faktiskt blivit så stor så att han kan vara med sista året som jag gör Idol.

image

Så nu ger vi järnet kram från oss i juryn!

image

 1. .. skriver:

  Äntligen är det här inbördesbeundran programmet slut. Bedrövligt att tittarna lurats gång efter annan att skicka in och rösta när det alltid har varit så från första programmet, att juryn favoriserar mycket tidigt den man vill ha som vinnare. Varje program har varit så uppenbart vem juryn vill ska vinna. Hoppas folk lär sig i fortsättningen att aldrig mera ringa in och rösta och skänka sina telefonpengar till ett program som redan från start bestämt sig vem som ska vara med i final. Amanda och Zion har blivit tvärhyllade i vartenda program, hur spännande är detta för tv tittarna? Tacka vet jag artister som kan skriva egen musik, egna texter, springa runt till skivbolag, spela på syltor i decennier innan de slår igenom, DET är riktiga artister. Se bara på Robyn. Att få allt serverat på ett silverfat gör inga artister. Folk är trötta på att juryn ska utse vinnare i varje program så därför är det så glädjade att det var en man av folket som vann, Martin, och som är den ende av finalisterna som stått med båda fötterna i myllan och inte trott sig vara något mer än andra.

 2. JuliaRo skriver:

  Svordomar har inget varken med ordförråd eller saknad av intelligens att göra. Det handlar helt enkelt om vana eller ovana. Eller om man vill trycka på lite vad man menar och det blir vanligare och vanligare att folk svär. Min pappa sa en gång till mig – så som du svär borde du inte få gå i kyrkan??? Då sa jag till min pappa att det finns många falska människor som inte svär men går i kyrkan! Visst kanske det är snyggast utan svordomar men så farligt är det väl inte. Det finns ju värre saker att gnälla över. Jag uppfostra mina barn att inte svära men märker att jag gör det själv mycket tyvärr och att det är en gammal vana. Försöker sluta men det är svårt. Jag kunde sluta röka men inte sluta svära. Men inte är jag så dum och tror att jag är ointelligent för det. Och i sånt fall tycker jag Laila har lyckats jäkligt bra för att vara så ”ointelligent” och ha så ”lite ordförråd” 😉
  Folk måste ha förstått henne ändå 😉
  Hon äger väl ca 6 företag som hon samnarbetar med folk om och säljer in hos andra företag 🙂
  Så fortsatt lycka till Laila 🙂
  Du äger ❤️❤️❤️

  1. Peder skriver:

   Precis som det låter illa när någon sjunger falskt låter det illa när någon svär!

  1. Krut skriver:

   Världen är nu så oerhört kall, rå o osäker! Varför då spä på med ännu mera negativt genom att åkalla djävulen hela tiden genom att svära? Tro det eller ej men det är ju svordomarnas ursprungsbetydelse! Så ni som tycker det är bra att svära kallar ju aktivt på djävulen hela tiden! Gör istället ett aktivt val genom att INTE svära! I den fria världen kan vi fortfarande göra aktiva självständiga val! Använd er klokhet till att inte svära! Hur svårt kan det vara att vårda sitt språk! För er som nu tänker hoppa på mig kan jag säga att jag inser att ingen djävul kommer när man svär men jag tycker att man ska ha respekt för ordens betydelse och man ska visa de människor som tar anstöt av dem respekt! Stora delar av jordens bekolning svär inte men i lilla ankdammen Sverige är man tydligen en tuffing om man svär! Förmodligen samma bakomliggande orsaker som vi nu har bottennoteringar i svenska skolan!

  1. Krut skriver:

   Laila är en toppenkvinna för övrigt! Läser därför hennes blogg! Lycka till med allt i framtiden!

 3. Så sjukt vacker klänning!! Kommer bli svårt att ersätta er med er tokgalna humor…å er utstrålning!!

 4. Helen skriver:

  Fan va snygg du är <3 <3 <3

  Många stora snöiga kramar från Boden 🙂

 5. Kajsa skriver:

  Tack för dessa år Laila! Önskar dig lycka till med familj och annat du kommer att syssla med! Dock har jag en önskan om att du o alla andra i tv slutar med att svära! För oss alla andra som blivit uppfostrade med att det är fel o fult att svära är det oerhört jobbigt att behöva tvingas lyssna på alla dessa svordomar! Visst vet jag att det av någon märklig anledning är ”inne” i Sverige att svära men det märkliga är att i alla andra länder anses svordomar fortfarande som något torftigt o fult! Ska vi även acceptera att fyraåringar på dagis ska svära?
  Varför gör ni så? Saknar vi ord i vårt svenska språk eller vad handlar det om?
  Du är en förebild Laila! Använd den gåvan rätt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..