För oss som är kvar i mörkret!

IMG_4870

Bagge är ju på finfin semester, men jag kan lova att hon verkligen är värd det! Tror få människor orkar och kan köra det tempot som hon gör med både jobb och familj.

Ska följa din resedagbok och längta lite till sol värme och äventyr!  För oss som är kvar här hemma på landbacken vill jag verkligen rekommendera kvällens avsnitt av Paradiset, de starka tjejerna Caroline och Jenny är på besök och så gästas vi även senare i programmet av Ulrik Munter för att få mer sång och musik. Vi grillar vildsvin, målar och sätter i fönster, utan diskussioner undrar ni? Tror inte det!

IMG_9683

IMG_3334

Ulrik må vara ung, men såå cool!

/B

  1. Maria skriver:

    Något man skall tänka på, som människor som inte jobbar med tv inte vet, är att man kan ha en 10 min lång konversation som sedan klipps ned till 4 meningar. Och att saker vinklas precis så som efterbearbetningen vill ha det. Vad som sagt före eller efter det visade klippet, kommer inte med. Detta gör att vissa saker som sägs rycks ur sitt sammanhang och kan missuppfattas.

  2. Diana skriver:

    Töntig? Hånfullt skratt? Nej, verkligen inte! Tänk vad konstigt det kan bli… Tycker du verkar vara en vettig person och håller med dig.

  3. Ida skriver:

    Åh vad besviken jag blev över hur du gjorde ner feminism i dagens program (Pluras paradis). Håller med Jenny om att du var töntig. Helt ok att debattera, alla har vi rätt att tycka olika, men det där hånfulla skrattandet. Himla lite med ögonen, göra ner. Det är oerhört förminskande. Dålig stil och trodde mer om dig särskilt efter alla dina kloka tankar kring mobbing. /Ida

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..