Lennon och Liam på Idol, avsnitt 2

lennonliamidol2

Nytt avsnitt igen och även denna gång hänger Lennon och Liam bakom kulisserna på Idol där de tar pulsen på idoldeltagarna och ställer som vanligt sina väl valda frågor! Vill ni kolla in fler avsnitt så hittar ni deras Youtubekanal här!

Kram Laila

  1. Elsa skriver:

    Hej! Jag har en kompis som älskar att sjunga, hon har uppträtt många gånger i skolan och så. Hennes dröm är att få jobba med musik i framtiden och bli artist men hon vet inte riktigt hur hon ska gå tillväga, hon har funderat på att söka till Idol. Eftersom du suttit i Idoljuryn och kan mycket om Idol så tänkte jag fråga dig då ifall det är ett bra sätt att söka till Idol om man vill jobba med musik?
    P.S: Du är bäst! Du kommer vara saknad i Idoljuryn!

  2. Elsa skriver:

    Gör dom sina videos helt själv? Måste säga att dom är sjukt duktiga!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..