ANNONS

Resedagbok nr 5! Kock för en dag..

/

image

Igår så fick jag och korosh lära oss hur man lagar 3 thailändska  rätter. Har man bara rätt ingredienser så är det faktiskt superlätt!

image

Alla ingredienser finns i sverige så jag kommer definitivt att göra dessa rätter igen.

image

Tänkte dela med mig av recepten till er där hemma pröva gärna ni kommer inte att bli besvikna.

image

Vi lagade maten på restaurang Benz som vi hade varit och ätit på tidigare under veckan, och fick en privatlektion av kocken som lagar allt på Benz.

image

Restaurangen ligger precis vid vattnet så det är en väldigt vacker miljö.

image

image

image

Vi fick också en Coca Cola med lime och chili väldigt konstig kombination men det var jättegott!

image

image

image

Där har ni tre väldigt goda recept, kycklingen ska vara hackad i småbitar, antingen gör ni det för hand eller så använder du en maskin som gör jobbet åt dig!

image

Servera med ris, lycka till!
Just det verkligen kul att läsa era kommentarer tack för att ni skriver så fina kommentarer läser alla och det värmer kram L

15
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00