Julmys!

image

Här hemma är det julmys för hela slanten! Just nu sitter killarna och tittar på tv, men snart ska vi till Leos lekland och senare kommer mina och Korosh syskon förbi för lite julfika!
Jag vill passa på att tacka alla er läsare för alla fina kommentarer, ni är faktiskt  helt fantastiska och det är mycket på grund av era kommentarer som jag känner att jag vill dela med mig av mitt liv. Så ett stort tack till er och jag är så glad över att ha så fina och stöttande läsare.

image

image

Liam är helt slut idag efter att ha varit ute på avslutningsdans. Det var första gången som Liam var ute väldigt sent och hönsmamma som jag är så fick Korosh följa med honom till stället där dansen var. Och sedan så hämtade Korosh honom när det stängde,vilket var sent eftersom jag var hemma med Kit som sov. Alla hans kompisar var också där och jag var tydlig med att han inte fick lämna stället utan att ringa mig eller Korosh  för då ville jag möta upp honom, eftersom det var så sent. Det känns som om jag kommit in i en annan fas i livet nu när Liam har blivit lite mer tonåring. Jag är livrädd för att han på något sätt ska hamna i bråk, inte på grund av att han skulle vara en bråkstake utan snarare att det alltid finns andra som vill bråka. Jag har haft så många killkompisar under årens lopp som blivit nerslagna utan anledning när dom är på väg hem. Jag tror att som pojkmamma så oroar man sig för att ens son ska bli nerslagen och i värsta fall dö av skadorna och som tjejmamma att ens dotter ska bli våldtagen. Jag vet att detta låter väldigt hårt men det känns verkligen som att det är så hårda tider och att det är så mycket skit som händer varje dag i världen. Jag måste säga att Korosh är en klippa, jag är otroligt stark som människa men det är skönt att någon gång få luta sig mot någon och känna att man kan hämta styka från den och inte alltid vara den som måste vara stark och bära allt själv och lösa eller fixa allt själv. På så sätt är Korosh fantastisk en rejäl betongvägg att luta sig mot när det gäller, istället för ett Dusch drapperi som jag brukar skämta med honom om.

image

Igår så var det ju skolavslutning som sagt och Liam och hans kompis var väldigt nervösa över att få sitt första betyg.

image

Jag har hela tiden sagt att det inte är the end of the world om betygen inte är så pass bra som han/vi  vill att dom ska vara. Det är sällan man använder sig av betygen från årskurs 6! Och man kan alltid plugga mer och prestera bättre till nästa gång. Korosh sa också att han skulle se det mer som en vägledning på vad han var bra på och vad han var mindre bra på så att han vet vad han kan plugga mer på.

image

Det visade sig att Liam hade oroat sig i onödan, betygen var väldigt bra och han blev väldigt glad.

image

Här hemma har vi julpyntat och klätt julgranen med.

image

Jag tog in mina glasflaskor som jag tidigare haft i träden på tomten. Tycker att dom blev urfina i fönstret.

image

Och vad är en jul utan ljus och tomtar

image

Hittade dom här roliga sjärnljustakarna

image

Och granen är vi alla nöjda med här hemma

image

image

Hoppas ni alla har en bra helg kram L

 1. Ingrid skriver:

  Laila! Glad för din skull att du träffat någon som kan vara ett stöd och klippa i ditt liv, den känslan önskar jag alla……. Känns bara konstigt att tänka sig att de olika män du tidigare valt som både far till dina barn och att gifta dig med varit som ett duschdraperi för dig…….tyvärr är det den tolkningen man gör när du jämför Korush som en klippa och andra som bara duschdraperier……eller?

 2. Rita skriver:

  Tänk att du hade turen att träffa en så fin och bra kille!
  Önskar er all lycka! ❤️❤️❤️
  Hoppas att ni har en riktigt God Jul.
  Puzzzzz

 3. Hoppas att du har en bra jul med din underbara kille Korosh, han verkar så fantastisk på alla sätt! Gärna en julbild på er två! 🙂 Tycker att han kan bjuda oss på det, det är ju ändå jul. ;)))
  Tusen pussar o kramar till Er, det vackraste paret i världen!

 4. Helen skriver:

  God Jul och god fortsättning finaste Laila och Korosh! ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..