God jul!

image

God jul mina kära bloggläsare! Jag ber om ursäkt för att ha försvunnit under en vecka, men efter att ha varit på semester så låg jag efter med så mycket och jag var tvungen att jobba ikapp allt inför julen. Jag vill också passa på att säga än en gång att jag är så glad över att ha så många fina läsare som är så stöttande och skriver så många fina kommentarer. blir faktiskt lite rörd över att ni är så gulliga, tack! Jag hoppas att ni alla hade en härlig jul med era nära och Kära, vi hade det väldigt bra men självklart så saknade jag min lilla Kit väldigt mycket. Det är ju inte mitt år med barnen i år och det kändes tomt. Men Liam kom förbi en sväng så jag fick pussa en liten stund på honom. Jag och Korosh firade tillsammans med min syster Linda och hennes familj och min bror Johan som precis kommit hem från Kina för att hälsa på med sin flickvän Tina och för att fira Jul, som Tina aldrig fått göra tidigare.

image

image

Brorsan fick agera tomte för en stund, och för alla djurvänner så hade han bara på sig den här tomtedräkten i några minuter och som hundägare och djurvän så vet jag att Brorsan själv mådde alldeles utmärkt av att få stå i centrum och ha alla som gullade med honom och tyckte att han var världens gulligaste tomte runt sig.

image

Det är alltid lika härligt att få se mammas handmålade porslin på bordet när vi ska äta! Både jag och Linda fick handmålade tomtetallrikar av mamma, och dom äter vi på varje jul och det gör att det känns som att mamma också är med oss på julafton.

image

image

Tina och Johan hade köpt en transformer i Kina till lilla Anton 3 år men det krävdes tre vuxna för att bygga ihop den till en bil. Alla gav upp men tillslut fick Korosh ihop det som hade gett sig tusan på att få ihop roboten till en bil.

image

Smygtog två bilder på Korosh utan att han vet om det shhh…

image

Syrran och Clabbe hade fixat ett väldigt fint julbord och efter att ha ätit och öppnat paket så åkte vi vidare till Korosh familj för att fira där!

image

Och där väntade ytterligare ett julbord och mera paketöppnande, vi blev faktiskt inte klara förrän kl 02 på natten. Jag kan säga att jag var så mätt när vi åkte hem så att jag kunde rulla där ifrån. Jag fick väldigt många fina presenter av alla och Korosh hade gått all in, han hade lyckats träffa in alla saker som jag verkligen behöver. Ett par nya solglasögon som jag önskat mig, en sodastremer så att jag kan dricka bubbelvatten eftersom jag inte tycker att vanligt vatten är så gott och dricker då mindre än jag borde, och i värsta fall så slutar det med att jag svimmar. Presentkort på Victorias secret som jag också önskat mig nu när vi ska till usa, ett schackspel så jag kan slå honom än en gång, och Ljuslyktor. Jag vet inte om Korosh förstod att han inte behövde köpa allt på önskelistan utan det var mer menat som en lista där han kunde välja något haha. Själv så gav jag Korosh och mig själv var sitt armband från Vincent Kreidi. Som passar bra till ett armband som jag fått tidigare av Korosh.

image

Kram och ha en fortsatt bra jul L

 1. Bibbi skriver:

  Hej!
  God fortsättning 🙂

  Jag har länge tänkt på er som arbetar med rix morgon zoo, har inte ni väldigt mycket ledigt? Sommarlov? Jullov?
  Jag gillar er och saknar er i radion.

  Kram kram !

 2. stina skriver:

  Underbar bild på Brorsan! Vi försökte något liknande med vår labbe men han ansåg tydligen att dräkten o luvan var ett lovligt byte som skulle morras åt o skakas o sedan bäras i käften…Tack o lov gjorde han inte så med den ”riktige” tomten 😉

 3. Suss skriver:

  Ni verkar ha det fantastiskt ihop! Puss på er o god fortsättning.

 4. Jossan skriver:

  God fortsättning snyggingar! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..