Teatergrillen!

image

Igår så gick jag och min vän Lili till Teatergrillen för att snacka lite och ta ett glas vin. Andreas dök upp och slog sig ner vilket var kul, jag har ju känt Andreas lika länge som jag känt Anders  vilket innebär 22 år! Andreas har sålt sitt hus i usa och flyttat till sverige nu och bor här permanent.
Det blev lagom sent, så jag är inte allt för trött idag.

image

Äntligen så har det kommit snö, och som alltid så går jag ut och gör min första snöängel när det börjar snöa! Även om det börjar snöa mitt i natten och jag råkat vakna och se det, så klär jag alltid på mig och går ut och välkomnar den första snön med en snöängel eller med att bygga en snögubbe eller lyckta.

image

Brorsan fryser så att han skakar men nu har han fått en täckjacka och en tjocktröja så nu hoppar han runt glad och varm.

image

Tina som aldrig upplevt snö förut var överlycklig och ville följa med ut och gå med brorsan

image

Jag behöver väl inte säga vem som började ett snöbollskrig när vi väl var ute…

image

Känns som om Korosh övat in en taktik för hur man kan göra en mängd snöbollar på loppet av 5 sekunder…
Det var väldigt mysigt att vara ute och gå när det snöade. Nu ska det bli skönt att bara ligga i soffan och slappa och se på en film tillsammans med  Brorsan, Tina och Korosh!

image

Har ni också fått någon snö idag? Kram  L

 1. Sarah skriver:

  Här förbereds det för fullt inför morgondagen. Önskar dig och Korosh en fantastisk nyårsafton och ett nytt år fyllt av kärlek och lycka! ❤️
  Kram

 2. Mia skriver:

  Gott slut och Gott Nytt År!

 3. Katta skriver:

  Jaha, då är det snart dags att gå på mitt arbetspass och kommer att sakna att inte morronzoo sänds… Jobbat med detta nu i snart 20 år. Och att få lyssna på dig på mårnarna (samtidigt som jag gör mitt jobb såklart) är helt underbart!
  Kram på dig och din Korosh ni är såklart världens vackraste par! ❤️

 4. Monika skriver:

  Är så imponerad av dig Laila, att du jobbar så hårt och fixar allt i vardagen på ett så bra sätt. Självklart ser vi upp till kvinnor som du. Jag tycker att du är en stor tillgång på Rix-Morronzoo! Lyssnar för att DU är med. Ser fram emot när det börjar sändas igen.
  Läste också Expressens artikel om att du och din Korosh är Sveriges hetaste par! Och ja! Jag håller med.

 5. David skriver:

  Du och Cameron Dias är de snyggaste kvinnor jag vet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..