ANNONS

Teatergrillen!

/

image

Igår så gick jag och min vän Lili till Teatergrillen för att snacka lite och ta ett glas vin. Andreas dök upp och slog sig ner vilket var kul, jag har ju känt Andreas lika länge som jag känt Anders  vilket innebär 22 år! Andreas har sålt sitt hus i usa och flyttat till sverige nu och bor här permanent.
Det blev lagom sent, så jag är inte allt för trött idag.

image

Äntligen så har det kommit snö, och som alltid så går jag ut och gör min första snöängel när det börjar snöa! Även om det börjar snöa mitt i natten och jag råkat vakna och se det, så klär jag alltid på mig och går ut och välkomnar den första snön med en snöängel eller med att bygga en snögubbe eller lyckta.

image

Brorsan fryser så att han skakar men nu har han fått en täckjacka och en tjocktröja så nu hoppar han runt glad och varm.

image

Tina som aldrig upplevt snö förut var överlycklig och ville följa med ut och gå med brorsan

image

Jag behöver väl inte säga vem som började ett snöbollskrig när vi väl var ute…

image

Känns som om Korosh övat in en taktik för hur man kan göra en mängd snöbollar på loppet av 5 sekunder…
Det var väldigt mysigt att vara ute och gå när det snöade. Nu ska det bli skönt att bara ligga i soffan och slappa och se på en film tillsammans med  Brorsan, Tina och Korosh!

image

Har ni också fått någon snö idag? Kram  L

32
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00