ANNONS

Legat sjuk!

/

image

Självklart så åkte jag på samma skit som Kit fick, och har legat i sängen sedan i Måndags. Men nu är jag på benen igen och ska ta tag i hemmet som ser ut som en bomb! Så idag blir en vanlig städ och tvättdag! HURRA!!
Ja, jag vet att man kan använda diskmaskin men den är redan igång och full så det blir att diska för hand!

image

Liam har sovit över hos en kompis och bett mig mata hans ödlor och ge vatten till ormarna.

image

Jag tänkte att det var längesen vi hade en liten frågestund! Så idag tänkte jag svara på era frågor så har ni några så skriv dom i kommentarsfältet så svarar jag senare idag på era frågor  i kommentarsfältet! KRAM L

125
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00