ANNONS

Planeringsdag!

/

image

Godmorgon vänner, idag har jag planeringsdag och en liten kickoff för mitt bolag 2016. Det är mycket som ska planeras och mycket nytt som kommer att hända. Bla så håller jag på med att planera och rita upp fler inrednings saker. Ni vet ju att jag redan har vinglas och champagne glas med en döskalle på, den serien håller jag på att utveckla till en större serie med både vardagsglas och porslin. Sedan är tanken att även börja göra kuddar, påslakan handukar osv. Men allt tar en sån tid, jag visste inte när jag började göra mina vinglas att dom skulle bli mottagna så bra som dom blev. Det var mest menat som en tillfällig  extra grej tillsammans med mitt Ruby zin vin.
Men vi får se hur det blir,  det är alltid ett sånt jobb med fabriker osv och det tar en sån tid innan allt blir klart. Men jag har satt 2016 våren så får vi se om jag klarar att hålla den tidslinjen.

image

Så här hittar jag oftast Liam. …
Vet inte varför han trilskas med att ligga på golvet hela tiden, men enligt han själv så är det skönt och han kan sträcka ut sin rygg. Så det är många gånger som jag får kliva över honom på dagarna när han är hemma.

image

Igårkväll blev det en tacokväll här hemma, jag vet inte men på sista tiden så har jag känt mig sugen på tacos nästan varje dag! Och nej jag är inte gravid bara glupsk! Men nästa vecka börjar träningen och då ska det slappa skinnet spännas åt och rumpan som för tillfället ser ut som att ha fått en smäll av en platt pizzaspade ska upp på normalhöjd, istället för att vara platt och sorgsen. Ja, såhär farligt är det ju inte men jag gillar att krydda lite.

image

Förövrigt så har jag fått konkurrens av Brorsan…han fullkomligt älskar Korosh och varje gång jag inte är i närheten så lägger han sig så nära och tätt intill Korosh  som han bara kan. Och ligger jag bredvid så ska han knöla in sig mellan oss så att han ligger bredvid Korosh!!
Hoppas att ni får en bra dag och kul att ni ställde lite frågor, hoppas att ni är nöjda med dom  svar ni fått i det senaste inlägget.
Kram L

23
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00