Planeringsdag!

image

Godmorgon vänner, idag har jag planeringsdag och en liten kickoff för mitt bolag 2016. Det är mycket som ska planeras och mycket nytt som kommer att hända. Bla så håller jag på med att planera och rita upp fler inrednings saker. Ni vet ju att jag redan har vinglas och champagne glas med en döskalle på, den serien håller jag på att utveckla till en större serie med både vardagsglas och porslin. Sedan är tanken att även börja göra kuddar, påslakan handukar osv. Men allt tar en sån tid, jag visste inte när jag började göra mina vinglas att dom skulle bli mottagna så bra som dom blev. Det var mest menat som en tillfällig  extra grej tillsammans med mitt Ruby zin vin.
Men vi får se hur det blir,  det är alltid ett sånt jobb med fabriker osv och det tar en sån tid innan allt blir klart. Men jag har satt 2016 våren så får vi se om jag klarar att hålla den tidslinjen.

image

Så här hittar jag oftast Liam. …
Vet inte varför han trilskas med att ligga på golvet hela tiden, men enligt han själv så är det skönt och han kan sträcka ut sin rygg. Så det är många gånger som jag får kliva över honom på dagarna när han är hemma.

image

Igårkväll blev det en tacokväll här hemma, jag vet inte men på sista tiden så har jag känt mig sugen på tacos nästan varje dag! Och nej jag är inte gravid bara glupsk! Men nästa vecka börjar träningen och då ska det slappa skinnet spännas åt och rumpan som för tillfället ser ut som att ha fått en smäll av en platt pizzaspade ska upp på normalhöjd, istället för att vara platt och sorgsen. Ja, såhär farligt är det ju inte men jag gillar att krydda lite.

image

Förövrigt så har jag fått konkurrens av Brorsan…han fullkomligt älskar Korosh och varje gång jag inte är i närheten så lägger han sig så nära och tätt intill Korosh  som han bara kan. Och ligger jag bredvid så ska han knöla in sig mellan oss så att han ligger bredvid Korosh!!
Hoppas att ni får en bra dag och kul att ni ställde lite frågor, hoppas att ni är nöjda med dom  svar ni fått i det senaste inlägget.
Kram L

 1. V skriver:

  Gott med tacos! Livsnjutning förgyller vardagen.

 2. Mrs Li skriver:

  Hej,

  Jag har ett dilemma och hoppas att du kan hjälpa mig. Jag har lovat min son att ta reda på lite om kontrakt och andra saker inom musikbranschen. Min son är snart 15 år och gör sin egen EDM-musik. Han har blivit kontaktad av två amerikanska små EDM-inriktade skivbolag vilket jag tycker är jätteroligt för vår son och för oss. Men det svåra för oss är att veta hur seriösa bolagen är och jag har svårt att hitta information om bolagen då jag inte vet hur man söker på amerikanska bolag. Sen har vi ju förstås svårt att förstå kontraktens innebörd.
  Jag skriver till dig som har stor kunskap om kontrakt inom musikbranchen och den amerikanska med en förhoppning att du kan ge mig lite tips hur jag ska hjälpa min son vidare. Eftersom han är såpass ung och går i skolan och vill studera vidare men även satsa på sin musik, vad ska man tänka på när det kontrakt och liknande?
  Har då några tips på hur man kan se om ett bolag seriöst eller inte?
  Vad ska jag tänka på när det gäller amerikanska kontrakt när vi bor i Sverige och att han är omyndig?
  Det är grymt svårt att hjälpa och heja på sitt barn när man inte har en susning om branschen och vart man ska vända sig. Förstår mycket väl om du inte kan/vill eller hinner inte svara. Men försöka bör man annars dör man 😉
  Mvh Mrs Li

  1. Mrs Li skriver:

   Nu menade jag citatet, ”försöka bör man annars dör man” till att skriva, fråga och chansa här på bloggen. Inte på som jag ser nu efter jag tryckt på skicka knappen, att jag tycker att du bör svara och det gör jag verkligen inte.

 3. Helen skriver:

  Äntligen är du tebaks 😀
  Kram från Boden ♡

 4. Miia skriver:

  Och här kommer betydelsen av ditt namn, finaste Laila! :

  Kvinnonamnet Laila är av samiskt eller finskt ursprung, möjligtvis en utveckling av namnet Aila, en form av det nordiska namnet Helga som betyder hel, lycklig. Det har förekommer även i arabiskan med betydelsen ”natt”. Namnet är inte så vanligt som tilltalsnamn bland de yngre idag. Vanligast är det bland kvinnor födda på 1930- till 1950-talen. Det finns 12840 kvinnor som har förnamnet Laila. Av dessa har 8447 namnet Laila som tilltalsnamn/ förstanamn. Namnsdag: 5 juli, (1986-2000: 27 februari).

  LAILA är ett afghanskt kvinnligt förnamn med betydelsen ”älskad” på pashto. Pashto är ett av de två officiella språken i Afghanistan.

 5. Miia skriver:

  Din kille Korosh har ett jättevackert namn tycker jag!

  Korosh är ett historiskt namn på den persiska kungen för 2500 år sedan som regerade över persiska riket från Babylon.

  Han instiftande av den första kända demokratin, han kallades även king of the kings. Namnet är även nämnd i Bibeln som ”Xeros” eller ”Cyrus the great” som det heter på engelska. Han är nämnd i Bibeln som den som släppte Judarna fri att gå till sitt hemland efter han okuperat Babylon.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..