ANNONS

Barnvecka!

/

image

Då var lilla Kit tillbaka igen, det är alltid lika mysigt att få hem Kit efter att det har gått en vecka! Det blir alltid lite extra bus och oftast blir det lite senare läggning än normalt.

image

Idag var det också första arbetsdagen på Rix Morronzoo tillsammans med Adam och Marko och det var riktigt kul att vara tillbaka. Som gäst hade vi Paolo Roberto som berättade om farmen som precis dragit igång på tv 4.

image

Som jag skrev så hade jag en planeringsdag och spåningsdag i helgen och det finns inget bättre ställe att ha det på än hasseludden. Dels så är det ett lugn där så att man verkligen kan tänka och få utlopp för sina egna idéer och sedan så känns det bra att också kunna planera över en god bit mat. Tydligen så är jag inte den enda som kommit på detta för det var många olika företag som tydligen hade tänkt likadant som var på plats.

image

Kocken  Charlie är grymt duktig och gillar att elda!

image

Det var en grymt god meny måste jag säga! Allt från kött, fisk, dumplings, pilgrimsmusslor och glas med japansk pannkaka.

image

image

image

image

image

image

Det var en bra dag och kväll och nu är mina planer för 2016 klara med utsatta datum för lansering av både tv inspeningar, glas och porslin samt lite andra hemliga projekt som jag inte kan berätta om än, men självklart så kommer jag att göra det lite senare.

image

image

image

Kram L

21
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00