Barnvecka!

image

Då var lilla Kit tillbaka igen, det är alltid lika mysigt att få hem Kit efter att det har gått en vecka! Det blir alltid lite extra bus och oftast blir det lite senare läggning än normalt.

image

Idag var det också första arbetsdagen på Rix Morronzoo tillsammans med Adam och Marko och det var riktigt kul att vara tillbaka. Som gäst hade vi Paolo Roberto som berättade om farmen som precis dragit igång på tv 4.

image

Som jag skrev så hade jag en planeringsdag och spåningsdag i helgen och det finns inget bättre ställe att ha det på än hasseludden. Dels så är det ett lugn där så att man verkligen kan tänka och få utlopp för sina egna idéer och sedan så känns det bra att också kunna planera över en god bit mat. Tydligen så är jag inte den enda som kommit på detta för det var många olika företag som tydligen hade tänkt likadant som var på plats.

image

Kocken  Charlie är grymt duktig och gillar att elda!

image

Det var en grymt god meny måste jag säga! Allt från kött, fisk, dumplings, pilgrimsmusslor och glas med japansk pannkaka.

image

image

image

image

image

image

Det var en bra dag och kväll och nu är mina planer för 2016 klara med utsatta datum för lansering av både tv inspeningar, glas och porslin samt lite andra hemliga projekt som jag inte kan berätta om än, men självklart så kommer jag att göra det lite senare.

image

image

image

Kram L

 1. JuliaRo skriver:

  Nån skrev nu på Pernillas blogg att du hade jämfört Niklas med ett duschdraperi… Nån blaska har visst plockat upp det från ditt inlägg julmys där du skriver att Korosh är en betongvägg att luta sig emot och inte ett duschdraperi… Så himla löjligt av blaskan att vinkla det så. Jag skrev bara på Pernillas blogg vad du menat och hänvisade till ditt inlägg julmys så kan folk välja själva. Pernilla ska inte få slängt i facet nåt felaktigt om sin bror som du inte sagt om honom…
  Ville bara hjälpa till och slå ihjäl den här hönan som blev av en fjäder.
  Läst bådas, din och Pernillas under många år så detta tyckte jag va himla onödigt av tidningen.
  Kram Julia ❤️

  1. JuliaRo skriver:

   VÄLJA ATT LÄSA det själva ska det stå 🙂
   Jobbigt när man tappar ord när man skriver 🙁

  1. laila skriver:

   Tack för det 🙂

  1. JuliaRo skriver:

   ❤️❤️❤️

  1. JuliaRo skriver:

   På Pernillas blogg blev det sura miner när jag bara försökte hjälpa till. Inte av Pernilla men andra som tyckte att Pernilla och folk där inne hade bättre koll än jag. Och att jag inte ska komma där och tro att jag vet en massa 🙁
   Jag ville bara hjälpa till och menade väl. Människor är så elaka Laila och framför allt kvinnor mot kvinnor 🙁
   Men även män. Skrev till Pernilla på bloggen nu att jag inte orkar va kvar där 🙁
   Inte första gången jag får skit på den sidan kastat i facet. För att man är en snäll människa som bryr sig om folk 🙁
   Ville bara hjälpa er båda. Men då vet man helt plötsligt mest och bäst och det sticker i ögonen på folk när man säger sanningen 🙁
   Kram Julia ❤️

  1. Cissi skriver:

   Men finaste Julia, du är så genomsnäll och go! Ta inte det där om nån skriver en elak kommentar. Den personen mår förmodligen bara dåligt.
   Du verkar vara en helt underbar person Julia och jag tycker att du ska göra det Laila lärt oss genom Idol; nämligen att skaka av oss det negativa och gå vidare.
   Massor av kramar till dig ❤️

  1. JuliaRo skriver:

   Helt sant Cissi tack ❤️❤️❤️
   Tidigare på kvällen hade jag fått besked om att en mycket nära vän till familjen dött igår morse.
   Så jag va inte i nåt bra läge 🙁
   Mycket ledsamt 64 år gammal bara. Kram ❤️

  1. laila skriver:

   Juliaro tyvärr så väljer människor att skapa sin egen sanning utan att att ens bry sig om att ta reda på fakta. Man tror att man vet allt och och utgår från att det som står i skvallerpressen är det som måste stämma. För mig är dom människorna väldigt ointelligenta och jag tycker faktiskt mer synd om dom. Nu råkade det gälla ett av mina inlägg här på bloggen och genast så tar man förgivet att det handlar om en diss till Niclas. Låt mig då säga att allt handlar inte om Niclas. Men väljer man att tolka det så, så får man väl göra det.

  1. JuliaRo skriver:

   Tack Laila ❤️❤️❤️

 2. Elina skriver:

  Angående din ”fråga mig-intervju” samt vid andra tillfällen så märks det att du lagt mycket fokus på tjejer som snackar skit om andra tjejer! Du anser att detta problem måste tas tag i innan jämställdhetsfrågan utvecklas… Jag tycker att det är värt att fundera över om detta har något med samhället vi lever i? Tänk ett slag på varför det ser ut på detta sätt? Det hade ju varit konstigt om det inte fanns en anledning till att tjejer är taskiga mot varandra? Något måste det bero på. Du säger att ”killar håller varandra om ryggen”. Om det inte har med vårt samhälle att göra vad skulle det då bero på? Eftersom du också ser att Sverige fortfarande är ett ojämställt samhälle, är jag övertygad om att du kan sätta ihop dessa pusselbitar också och flytta över fokus! För att lösa exempelvis näthatet mellan tjejer osv måste vi göra tjejer tryggare i vårt samhälle och acceptera

  Hoppas du läser och tänker. Det är viktigt att inte lägga skam på andra tjejer, vilket blir resultatet när man väljer att ta upp EN sak på frågan ”Är du en feminist?”- att TJEJERNA måste ändra på sig. Vi skulle ju hålla varandra om ryggen, ellerhur? Det är viktigt att vi lyssnar och lär oss av varandra så vi kan klå löneskillnaderna och våldtäkterna! kram

  1. Modig skriver:

   Kloka ord Elina! Laila är också en mycket klok människa!
   Uppriktigt sagt tror jag inte att kvinnor dissar mer än vad män gör mot varandra! Nästan tvärtom! Jag har arbetat under många år i ”manliga” miljöer och min erfarenhet är att män ofta dissar andra män! Anledning tycks vara att placera sig själv högre i hireakin! Många nedsättade epitet om den andre och olika former om baktaleri! Oftast i kombination med ett skämt eller skratt! Då blir det extra svårt att sätta fingret på det eftersom det då hävdas att det sagda bara var ett skämt o ett sånt måste väl en ”riktig”man klara av för han är väl ingen kärring heller! Se där då har en man både lyckats trycka till en annan man och samtigt tagit heder o ära av kärringar. (Kärringar är väl ofta en medelålders eller äldre kvinna som hävdar en åsikt och då uppfattas som en vedervärdig häxa…)
   Kontentan: Människor baktalar varandra, mobbar, säger fula saker etc. Har mer med uppfostran att göra än med kön! Det är min erfarenhet!

 3. espana skriver:

  Mmm, mamma smakar så gott så jag äter upp henne, ååh så gulligt, ta vara på den tiden, ”sno” så många kramar du kan , när de blir tonåringar så är det slut med det.. min är 14 nu, snart 15, jag kan få en kram på ”nåder”, haha!

  ska bli spännande att se vad du ska hitta på i TV, för du ska väl göra nåt mer än det där byggprogrammet?
  Kan inte hjälpa det men tycker att du passar så bra i nåt program med glitter och flärd inblandat…
  Ha det gött bästaste Laila.

 4. Elsa skriver:

  Hej! Vet du vilken dag som ”Kan vi hjälpa till?” kommer sändas? Eller det kanske du inte kan svara på redan nu?

 5. Härligt med ungdomar – och Hasseludden är ju bara perfekt!!! Själv är jag inkalibrerad på ANDNING! Imorgon den 13/1 medverkar jag i radio P4 Norrbotten – om varför man ska andas rätt då man är ute i kyla: kikkisandstrom.se/vill-du-veta-varfor-du-ska-andas-genom-nasan-da-det-ar-kallt
  Ni har ju ert busiga Rix Morronzoo – å skulle ni vilja lära era lyssnare – så medverkar jag gärna via telefon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..