ANNONS

Fångarna på fortet!

/

image

Ikväll är det dax för fångarna på fortet och i mitt lag så har jag min bror Jonas och Liam, och vi möter Maria Montazami och hennes döttrar vilket var kul.Det var också kul att få göra Fångarna med brorsa och Liam som var jätteduktiga. Angående mig själv så får jag väl säga att jag verkligen bjuder på mig själv den här gången!

I en av cellerna så ska man ta på sig en kroppsstrumpa, det kändes mer som att trä på en stor kondom över hela kroppen. Så förutom att se otroligt snygg ut så skickades jag in i en cell som innebar att jag skulle krypa in i ett trångt utrymme som var täckt med ett speciallim på golvet. En sak som kanske inte alla vet är att jag faktiskt tycker att det är väldigt jobbigt med trånga utrymmen och att sitta fast och inte kunna röra sig, och med det sagt så kan ni förstå känslan att komma in i detta rum och förstå att detta kommer att få bli ett försök till kognitiv beteendeterapi. Allt gick bra till en början men efter att ordagrant ha fastnat rejält i klistret så får jag total panik.

Innan paniken kom så vet Jag att jag tänkte att jag måste få ett bra slut på scenen i cellen och stå ut tills vi filmat klart. Så efter att ha ropat till Liam som stod utanför cellen att han skulle bli föräldralös för jag satt fast och kommer inte att kunna ta mig ut innan tiden gått ut så brast det eftersom jag visste att man sedan skulle kunna klippa bort resten. Paniken kom och det svartnade för ögonen och jag fick verkligen koncentrera mig på att andas och försöka hålla mig lugn, men det gick väl sådär. Det tog ett tag och dessutom tre personer för att få loss mig men det var en otrolig befrielse när jag väl kom ut från cellen. Jag vill dock poängtera att det är mitt eget fel att jag inte sa till med en gång när jag kom in i cellen att jag inte vill göra just denna cellen. Så jag tar på mig det ansvaret själv. Men det ni kommer att få se ikväll är inte någon panikscen eftersom den hade inte varit direkt undehållandehade.

Men förutom just den cellen så var allt annat väldigt roligt och det var kul att få tävla mot Maria som var väldigt uppmuntrande när det gällde min kondomdräkt, med sin härliga dialekt sa hon – Du är så fin Laila du har ju en fin figur. Min fråga till Maria var då om hon själv skulle sätta på sig samman dräkt och hennes  ärliga härliga svar blev
– Aldrig i livet! Så med det sagt slå på tv 4 kl 20 ikväll för underhållning lär det bli! Kram L

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00