Cafe Beirut och Fångarna på fortet!

image

Igår hade jag och killarna en myskväll på café Beirut.

image

Jag blir alltid lika chockad hur mycket dom kan få ner i sina små magar, det äts verkligen tills det tar stop och illamåendet kickar in pga att man ätit för mycket.

image

image

Liam hade lagt upp ett väldigt fint inlägg på sitt instagram som jag inte sett förrän igår, och det värmer verkligen att veta att killarna är så nära och verkligen älskar varandra.

image

Min mamma sa alltid att syskonkärlek är väldigt viktigt och att man alltid värnar om den för en dag så försvinner mamma och pappa och då har ni bara varandra, så älska varandra som ni älskar er själva. Och precis innan mamma gick bort var hennes önskan att vi aldrig skulle bli ovänner utan älska och respektera varandra och fortsätta att vara lika nära som vi alltid varit. Och nu när Mamma är borta 6 år senare så är mina syskon fortfarande dom som står mig närmast tillsammans med mina barn och partner.

image

Efter middagen så tittade vi på Fångarna på fortet vilket Kit tyckte var väldigt roligt och spännande.

image

När Liam insåg hur mycket han svor när han blev rädd och stressad så kände han att han måste försöka lära sig att få bukt med hur han uttrycker sig under pressade situationer. Så vi får väl se om det blir någon bättring på sen fronten. ” Mamma jag kan inte hjälpa det när jag hamnar i såna situationer det bara kommer”
Det var roligt att se både Jonas och Liam och jag tycker att dom var väldigt duktiga båda två. Och väldigt roligt att Jonas var lika sarkastisk som han är i verkligheten när han skojade om att både lämna mig i fängelsehålan och när vi båda skrek på Liam att han inte kommer att få några julklappar om han inte klarar det! Där fick ni en liten insyn hur jargongen är i vår familj.

image

Annars har jag hunnit med att både träna och fixa min färg hos Sofie och Antonio

image

Och nu ska Kit och jag åka till syrran och träffa kusin Anton. Hoppas att ni har en bra lördag kram  L

 1. Härligt med fin syskonkärlek. Jag och mina syskon slogs Meat som barn. Men nu är min syster min bästa vän

  O som jag skrev igår.. Du va underbar i fångarna på fortet!

  Läs gärna min blogg

  ✔Mitt 2016 i tarot
  ✔Kärleken till snön har de gemensamt
  ✔Full fart med lille max
  ✔o där tog mina batterier slut
  ✔Jävla skit busschaufför
  ✔Kläder som bör finnas finnas min garderob
  ✔ Traumaterapin 2013- Mina journaler
  ✔Min drömresa
  ✔Mina tvångstankar och handlingar
  ✔ Min största last – Rökningen
  nouw.com/nordengrim

  1. Hanna skriver:

   Men nu får du fan ge dig människa!

 2. Hej! jag har en anonym blogg där jag ska börja skriva om det mesta on my mind. Cheka in den!

 3. JuliaRo skriver:

  Fantastiska bilder på Liam och kit ❤️
  Och va snygg du blev i håret 🙂
  Kram

  1. Helen skriver:

   Kram på dig Julia 😉 å till sönerna <3

  1. JuliaRo skriver:

   Tack Helen ❤️Tack att du finns där❤️ Varje ord av kärlek och handling till en medmänniska betyder så mycket. Betyder allt❤️
   Iallafall för mig. Vi får lära oss att ge ❤️❤️❤️ Och ta emot ❤️❤️❤️
   Vi behöver det alla. Ensam är inte stark. Den måste bara vara det❤️❤️❤️

  1. Helen skriver:

   Tack själv för att du finns där ♡ kärlek är bättre att sprida än hat och elakhet tycker jag 😀
   Många stora kramar till dig och sönerna 😀 från ett vitt Boden med -20 😀

 4. Lotte skriver:

  Kollar på er nu på reprisen och min dotter säger ”Men den där killen ser ju ut att vara i min ålder, jag vill också vara med”. Haha, det skulle jag aldrig vågat med alla äckliga djur…
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

 5. Engla skriver:

  Det låter som att ni hade en mysig fredagskväll! Och du, Liam och Jonas var jätteduktiga på fångarna på fortet! Jag tycker att ni skulle vunnit❤️Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..