ANNONS

Cafe Beirut och Fångarna på fortet!

/

image

Igår hade jag och killarna en myskväll på café Beirut.

image

Jag blir alltid lika chockad hur mycket dom kan få ner i sina små magar, det äts verkligen tills det tar stop och illamåendet kickar in pga att man ätit för mycket.

image

image

Liam hade lagt upp ett väldigt fint inlägg på sitt instagram som jag inte sett förrän igår, och det värmer verkligen att veta att killarna är så nära och verkligen älskar varandra.

image

Min mamma sa alltid att syskonkärlek är väldigt viktigt och att man alltid värnar om den för en dag så försvinner mamma och pappa och då har ni bara varandra, så älska varandra som ni älskar er själva. Och precis innan mamma gick bort var hennes önskan att vi aldrig skulle bli ovänner utan älska och respektera varandra och fortsätta att vara lika nära som vi alltid varit. Och nu när Mamma är borta 6 år senare så är mina syskon fortfarande dom som står mig närmast tillsammans med mina barn och partner.

image

Efter middagen så tittade vi på Fångarna på fortet vilket Kit tyckte var väldigt roligt och spännande.

image

När Liam insåg hur mycket han svor när han blev rädd och stressad så kände han att han måste försöka lära sig att få bukt med hur han uttrycker sig under pressade situationer. Så vi får väl se om det blir någon bättring på sen fronten. ” Mamma jag kan inte hjälpa det när jag hamnar i såna situationer det bara kommer”
Det var roligt att se både Jonas och Liam och jag tycker att dom var väldigt duktiga båda två. Och väldigt roligt att Jonas var lika sarkastisk som han är i verkligheten när han skojade om att både lämna mig i fängelsehålan och när vi båda skrek på Liam att han inte kommer att få några julklappar om han inte klarar det! Där fick ni en liten insyn hur jargongen är i vår familj.

image

Annars har jag hunnit med att både träna och fixa min färg hos Sofie och Antonio

image

Och nu ska Kit och jag åka till syrran och träffa kusin Anton. Hoppas att ni har en bra lördag kram  L

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00