Snickare och husägare sökes för filmprojekt i Åre trakten!

vinter

 

Någon som vill jobba med mig?;)

Hela Sveriges fönster!

Web-teveserie för Elitfönster, Producerad av Made in Here. Seriens programledare är Björn Christiernsson (Äntligen hemma, Husräddarna m.fl.). Upplägget går ut på att vi reser från norr till söder med Björn som tillsammans med lokala snickare på varje ort byter kunders fönster.
Vi vill få till en intressant dialog mellan Björn och den lokale snickaren. Den ska bl.a. gå ut på att han får tips på vad man ska tänka på, angåene för landsändan typiska klimatförhållanden.
Programmen blir ca sex minuter långa och kommer att göras i par. Två versioner av varje program på varje ort; ett riktat mot konsument och ett mot proffs.
Inspelningarna kommer att ta ca två dagar.
Vi söker nu objekt i Åre/Östersund med omnejd samt lokala hantverkar som vill medverka i programmet. Företrädesvis söker vi friliggande hus av trä med naturskön omgivning, gärna fjäll och mycket snö (men allt kan vara av intresse).
Den ekonomiska uppgörelsen mellan Elitfönster och kunden, såvälsom mellan Elitfönster och den lokale snickare ligger helt utanför Made in Here’s budget och är något vi fortfarande inväntar detaljer kring. Brukligt är dock att kunden får material och arbete utan kostnad för det fönster vi jobbar med för inspelningen. Önskar kunden sedan att byta fler fönster så gör man upp om ett mycket fördelaktigt pris på det antal som önskas. Men detta är som sagt inte förankrat ännu hos Elitfönster.
Skicka intresseanmälna till david.kaijser@madeinhere.se
Produktionsbolag: Made in Here (http://madeinhere.se)

Producent: Ola Fredholm

Projektledare: David Kaijser

Programledare: Björn Christiernsson

Inspelningsdatum: ca 8-10 mars (kan ändras något)

Ola Fredholm och jag själv åker till Åre redan nu till helgen 23-24 jan för att både träffa snickare och husägare, så lite bråttom är det allt.

Sprid gärna denna info vidare.

/B

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..